Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Cuba acude a Construmat en busca de materiales para diez proyectos constructivos en la isla

Cuba acudeix a Construmat a la recerca de materials per a deu projectes constructius a la illa

05/03/2013

5 de març de 2013

Una delegació oficial del Govern de Cuba, integrada per representants del Ministeri de la Construcció, l'Oficina de l'Historiador de l'Havana, el Grup Llotja i l'Empresa de Projectes d'Interiors Atri del Ministeri de Cultura, viatjarà a Barcelona per participar, del 21 al 24 de maig, en Construmat. L'objectiu de la presència d'aquesta missió del Govern cubà és donar a conèixer, en el marc del Fòrum Contract del saló, els projectes de construcció que s'han de dur a terme en els propers mesos i pels quals necessiten contractar tot tipus de materials i solucions constructives.

L'alta qualitat demostrada per la indústria de la construcció del nostre país ha motivat l'interès de les autoritats cubanes perquè el sector pugui oferir productes de qualitat i respostes innovadores a les actuals necessitats constructores que té l'illa, especialment en el procés de modernització de les infraestructures cubanes i en la rehabilitació del centre històric de la capital (l'Havana Vella).

La presència de Cuba en Construmat es farà visible amb l'organització del Primer Fòrum Espanya-Cuba de la Construcció en què representants cubans donaran a conèixer als empresaris espanyols de la construcció, mitjançant presentacions i ponències, les oportunitats de negoci que ofereix el país del Carib.

L'expansió del seu mercat intern i el seu paper capdavanter en l'organització internacional Alba, que reuneix a diversos països d'Amèrica Llatina i del Carib, fan que les necessitats constructives de Cuba siguin molt elevades, la qual cosa representa una oportunitat única per a les empreses espanyoles. “A més, el mercat de la construcció a Cuba té àmplies possibilitats vinculades al creixement turístic de la illa”, explica la directora de Construmat, Pilar Navarro.

L'economia cubana ha crescut un 3,1% en 2012, consolidant així una tendència positiva iniciada ja en 2011 gràcies a la recuperació del turisme i als primers efectes de les mesures d'obertura econòmica impulsades pel Govern presidit per Raúl Castro. D'acord amb l'anàlisi de l'Oficina Comercial de l'ambaixada espanyola a l'Havana, aquest creixement s'ha sustentat en dos pilars bàsics: la inversió en béns d'equip i habitatge.

En aquest sentit, Cuba compta amb una nova normativa que regula la compra-venda d'habitatges entre particulars, fet que, segons els analistes, obre la possibilitat a dinamitzar el sector de la renovació i rehabilitació d'habitatges, una bona oportunitat per a les empreses espanyoles que subministren a aquest sector.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMARebuild Rehabilita - NebextFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)PiscinaSpain27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)AsefaveAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis