Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a ESPA renueva su imagen en Internet y crea un nuevo portal corporativo 2.0

ESPA renova la seva imatge en Internet i crea un nou portal corporatiu 2.0

30/04/2012

30 d'abril de 2012

El fabricant d'equips de bombament ESPA estrena un nou portal web corporatiu: Espa.com. Es tracta d'un pas avanci cap a la web 2.0 que millora la usabilidad, augmenta la interactivitat i facilita la navegació a l'usuari.

Amb una trajectòria de mig segle d'història, la marca ESPA ha seguit una estratègia basada en la innovació i la millora constants, el servei directe, la qualitat dels seus productes i la proximitat amb el client, per afrontar els nous reptes empresarials que implica el creixement internacional.

El grup ESPA sempre s'ha caracteritzat per estar a l'avantguarda de les noves tecnologies. El primer portal web d'ESPA es va estrenar l'any 1995 i va ser pioner en els inicis de l'era digital. Des d'aquell moment, el portal s'ha renovat periòdicament i ara es transforma en web 2.0.

El nou web corporatiu d'ESPA, desenvolupat conjuntament entre l'empresa ESPA i l'empresa de comunicació digital Interactiu, pretén ser un punt d'unió entre la comunitat d'usuaris ESPA i englobar les unitats distributives del grup situades als principals mercats internacionals. El nou portal millora la navegació dels usuaris (instal·ladors, prescriptores, distribuïdors, etc.) i facilita la recerca de productes ESPA gràcies a la creació de quatre noves vies: recerca per gammes, aplicacions, ordre alfabètic i un cercador personalitzat.

En Espa.com es pot trobar tota la informació sobre els productes i serveis que ofereix l'empresa; l'accés al Service Center, el servei posventa d'ESPA; les últimes notícies i novetats de tots els àmbits del grup, i, com a nova aplicació 2.0, un espai de comunicació directa entre els usuaris de la comunitat ESPA com a punt de trobada entre treballadors, clients, proveïdors i capdavanters d'opinió del sector.

Nova web d'ESPA
Nova web d'ESPA.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Colocación de formatos grandes de cerámica sobre lamina de desolidarización y perfiles de remate

    Colocación de formatos grandes de cerámica sobre lamina de desolidarización y perfiles de remate

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    09/05/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    07/05/2024

Enllaços destacats

Pamplona (5 - 6 junio 2024)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasCasa Decor Decor 2024 (11 abril - 26 mayo)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis