Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Basf Construction apuesta por la rehabilitación y la renovación
Presenta productes pensats per a un nínxol que creixerà un 22%

Basf Construction aposta per la rehabilitació i la renovació

Ibon Linacisoro20/01/2011

20 gener 2011

El passat mes de desembre Basf Construction Chemicals va reunir a la premsa per tal d'explicar el seu pla d'acció en un 2011 al que se li augura una evolució plana i en el qual la companyia apostarà per productes dirigits a la rehabilitació i la renovació, subsectors que seran molt actius en els propers cinc anys.
Juan Carlos Cerrato, director Business Line Construction Chemicals Iberia de BASF Construction Chemicals España, SL, durant la seva intervenció...
Juan Carlos Cerrato, director Business Line Construction Chemicals Iberia de BASF Construction Chemicals España, SL, durant la seva intervenció.

Joan Carles Cerrato, director de 'Business Line Construction Chemicals Iberia' de Basf Construction Chemicals España, SL, va destacar productes com eMac Fast (família de productes per a morters, per a la reparació ràpida ia baixes temperatures) que responen a la necessitat de durabilitat dels productes utilitzats en la reparació de carreteres. La nanotecnologia aplicada a eMac Fast garanteix un alt rendiment tècnic i durabilitat, excel lent resistència a la congelació i descongelació. A més, és molt resistent als hidrocarburs. Recorrent als productes eMac Fast es poden escurçar les obres, obrint abans al trànsit i garantint la seguretat pública.

També va destacar la gamma Mastertop P (per renovació de naus logístiques i reparació de paviments antics), productes que poden ser utilitzats sobre el formigó existent o aplicats sobre formigó fresc. Destaquen perquè generen menys pols, presenten un aspecte uniforme, no es realitza espolvoreig superficial, no deixen fibres d'acer en la superfície, permeten una reparació ràpida i fàcil la seva relació qualitat-preu és molt bona.

Al llarg de 2011 també es potenciarà el portal de càlcul M-Brace, un sistema per a reforç amb fibra de carboni, que permet calcular el necessari per fer un reforç amb M-Brace.

Més enllà de la presentació de productes, Joan Carles Cerrato aprofitar l'acte per fer un balanç de la situació del sector i per posar sobre la taula el que, segons ell, passarà en un futur pròxim. "La tendència serà plana" va afirmar. "Els nostres clients no tenen capacitat financera. Aquesta és la realitat. Nosaltres encara tenim múscul financer, però ens hem d'adaptar tots a les noves circumstàncies. A Espanya hi ha una sobrecapacitat productiva perquè les fàbriques es dimensionaran en els bons temps. Penso que la tendència a Espanya serà seguir els passos del que ha passat a França. Realment no hi ha cap notícia favorable, però el de la construcció segueix sent un sector molt important. Penso que va a decréixer la inversió en nous projectes en un 20% i que creixerà la renovació en un 22%. L'obra pública caurà encara que menys que el 2009 i 2010 i l'increment del preu del petroli va generar un augment en tot, la qual cosa disminuirà els marges operatius. El 2014 o 2015 ja estarem en xifres positives. Encara que no tinc cap dubte que el model actual canviarà, per exemple avançat cap a habitatges de baix cost, confio totalment en el sector de la construcció ".

"Penso que va a decréixer la inversió en nous projectes en un 20% i que creixerà la renovació en un 22%"
X-Seed afavoreix la cristal lització del formigó i augmenta les resistències inicials sense castigar les resistències finals...
X-Seed afavoreix la cristal lització del formigó i augmenta les resistències inicials sense castigar les resistències finals.

Additius

També va acudir a la cita Eduardo Brandao, director Business Line Admixture Systems Iberia de Basf Construction Chemicals España, SL, que ha assenyalat que el sector de la construcció, tot i haver baixat un 50% en relació amb l'any 2007, segueix sent el més important en l'economia espanyola. Tot i això, ha dit, "no tinc clar que hàgim tocat fons".

Admixture Systems Iberia afronta 2011 amb diversos objectius: assegurar la competitivitat de les estructures productiva i logística, assumir el lideratge en tecnologia i innovació i comptar amb el millor equip del mercat, tot això per mantenir la condició de líders en additius per a formigó. Pel que fa al primer objectiu s'han realitzat ajustaments i reorganitzacions i al desembre es va tancar la planta de Palau de Plegamans per concentrar la producció en les plantes de Cabanillas del Camp (Guadalajara), Mejorada del Campo (Madrid) i en Marchamalo (Guadalajara).

Com a novetats citar X-Seed tecnologia desenvolupada per a la indústria del prefabricat però també aplicable entre altres per pavimentació i construcció subterrània. Afavoreix la cristal lització del formigó, però no és un accelerant convencional ja que augmenta les resistències inicials sense castigar les resistències finals. Actua com a inhibidor de corrosió en formigó armat (certificat per l'Institut Eduardo Torroja, IETcc).

També va destacar l'additiu polifuncional Polyheed, una solució per als formigons convencionals, les avantatges són: major compatibilitat amb superplastificant, comportament més regular i constant, basat en matèries primeres de síntesi, de composició més regular i coneguda. Elimina el problema de generació de residus d'additius en les plantes de formigó.

Empreses o entitats relacionades

Master Builders Solutions España, S.L.U

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

AsefaveFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)PiscinaSpainRebuild Rehabilita - NebextAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Matelec - IFEMACEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis