Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Placo lanza una herramienta para justificar la opción simplificada de aislamiento acústico

Placo llança una eina per a justificar l'opció simplificada d'aïllament acústic

17/01/2011

17 gener 2011

Saint-Gobain Placo Ibèrica ha creat una nova eina informàtica per a omplir les fitxes justificatives de l'opció simplificada d'aïllament acústic que exigeix el document bàsic de protecció enfront del soroll DB-HR. Aquesta eina gratuïta està disponible, únicament, en la pàgina web de Placo.

Amb l'entrada en vigor del DB-HR el 2009, les exigències d'aïllament acústic en edificis d'ús residencial públic o privat, sanitari, docent o administratiu, s'han de verificar en obra mitjançant mesuraments in situ. En projecte i per a l'elecció dels diferents elements constructius que proporcionen l'aïllament acústic de soroll aeri i d'impacte, el DB HR platea l'ús de l'opció simplificada o mètode general de càlcul d'aïllament acústic.

L'eina Placo DB-HR permet generar les fitxes justificatives del mètode simplificat, tal com indica l'Annex K del document bàsic. A través del web, s'accedeix a aquesta eina amb només incloure una adreça de correu electrònic. A continuació, s'indica el nom del projecte i el seu ús, i l'eina informàtica guia l'usuari en l'elecció dels sistemes constructius que formen l'edifici.

Els elements constructius que inclou el programa s'han obtingut en assaigs de laboratori dels sistemes Placo i del Catàleg d'elements constructius del CTE redactat per l'Institut Eduardo Torroja de Ciències de la Construcció, amb la col·laboració de CEPC i Alicia. Per a la seva millor identificació, en aquesta eina els sistemes mantenen la nomenclatura original i codificació del Catàleg del CTE.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

Rebuild Rehabilita - NebextCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)AsefaveAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasMatelec - IFEMAPiscinaSpainFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis