Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Sika presentará su nueva gama de productos en Construtec 2008

Sika presentarà la seva nova gamma de productes en Construtec 2008

Redacció Interempreses04/09/2008
Subministrador de productes químics especialitzats a nivell mundial, Sika presenta a Construtec una nova gamma de productes de segellat, revestiments impermeabilitzants i paviments.

Novetats a segellat

Sika presenta com a nous productes de segellat Sikaflex T-6 i Sikaflex Pool. El primer és un segellador a força de poliuretà monocomponent, indicat per calafatament de paviments de fusta tant en interiors com exteriors.

Aquest producte és únicament aplicable a la indústria de la construcció i no pot ser utilitzat per calafatament de cobertes de teka o d'altres materials en vaixells, iots o llanxes. Ha estat dissenyat per al segellat de paviments de fusta, pot ser utilitzat amb la majoria de les fustes com segellador primari o secundari, i és apte per a aplicacions tant en interiors com en exteriors, en paviments de fusta al voltant de zones residencials i comercials, saunes, o gimnasos.

Disponible en negre, presenta múltiples avantatges: un curat ràpid, una atractiva adherència a la majoria de tipus de fusta, alta resistència a raigs ultraviolats i l'envelliment, suma propietats antilliscants en cobertes humides, alta resistència a l'aigua de mar, pot ser polit, i té un excel lent comportament com segellat.

Sikaflex T-6, segellador Seka per a paviments de fusta
Sikaflex T-6, segellador Seka per a paviments de fusta
Sika presenta dos nous segelladors per a paviments de fusta i per a zones humides

Per la seva banda, el Sikaflex Pool és silicona neutral per segellats en piscines i en zones en contacte permanent amb aigua. És adequat per a juntes en piscines, àrees d'immersió d'aigua i en contacte freqüent amb aquest, com ara dutxes en zones esportives o de lleure, entre ceràmica, rajoles, formigó, vidre, metalls i altres suports típics en els edificis.

Disponible en blanc, negre i translúcid és altament resistent a l'aigua, al clor (com es requereix a les piscines a causa de l'ús de desinfectants) i l'atac de fungicides, té una alta resistència a l'envelliment i als raigs ultraviolats, i no és corrosiu.

Revestiments impermeabilitzants

La novetat que Sika presenta per Construtec és Sikafill 200 Fibres, un revestiment elàstic de consistència cremosa, a base de copolímers estirè-acrílics en emulsió aquosa, amb fibres de vidre, que un cop sec forma una pel·lícula flexible, impermeable i duradora. Els seus usos són múltiples: impermeabilització de cobertes visitables sobre diversos tipus de suports, làmines asfàltiques amb acabat en alumini o pissarra, protecció de parets mitgeres contra filtracions d'aigua de vessament, ponteja de juntes i fissures, i reparació de teules i canalons de zinc, entre d'altres.

Com a característiques destaquen la seva impermeabilitat a pluja i esquitxades, una gran resistència a tracció i una gran durabilitat a la intempèrie, fàcil aplicació en fred per mètodes tradicionals, a més de ser capaç d'acompanyar els moviments de dilatació i contracció del suport sense esquerdar.

Sikafill 200 Fibra, el nou revestint impermeabilitzant de Sika
Sikafill 200 Fibra, el nou revestint impermeabilitzant de Sika

Paviment Sika Level-300

Es tracta d'un morter autoanivellant d'altes prestacions per a ser recobert i aplicable en espessors de 0,5-15 mm o de 15-30 mm amb àrid afegit podent ser aplicat manualment o bombat, abans de l'aplicació del revestiment amb rajola ceràmica, pedra , linòleum, làmines PVC, paviments de fusta o moqueta.

És apte per a cadires amb rodes (a terra d'acabat superior), i per usar amb sistemes de calefacció radiant.

Sika Level-300 és compatible amb els adhesius Sika usats en la fixació d'aquest tipus de sòls, té una ràpida aplicació gràcies a la seva bona fluïdesa i cohesió del producte fresc, manté bona treballabilitat i unió de junt durant la seva vida de mescla i és transitable a les 2 hores.

Sikagard Teak Oil

L'oli Sikagard està dissenyat per a la protecció superficial de la fusta de teca i altres fustes exposades a la intempèrie.
Pot ser utilitzat en balcons, terrasses, mobiliari de jardí, realçant la brillantor natural de la fusta donant-li un aspecte uniforme.
A més, prevé contra la radiació ultraviolada i la penetració d'aigua, no té pigments, és de fàcil aplicació i no afecta les juntes segellades mitjançant Sikaflex T6.

Sikagard Teak Oil, l'oli dissenyat per a la protecció de la fusta de teca
Sikagard Teak Oil, l'oli dissenyat per a la protecció de la fusta de teca

Empreses o entitats relacionades

Construtec - IFEMA
Sika, S.A.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

Rebuild Rehabilita - NebextCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)AsefaveMatelec - IFEMAAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)PiscinaSpain

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis