Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Feria Valencia pone en marcha el proyecto TCB-Todo Sobre Cocinas y Baños

Fira València posa en marxa el projecte TCB-Tot sobre Cuines i Banys

21/04/2008
La cuina i el bany són dos dels sectors de major projecció del moble en l'actualitat. El seu dinamisme i la seva vinculació al món de la construcció han possibilitat un gran desenvolupament en els últims anys, amb la introducció d'importants innovacions tant estètiques com funcionals. Dos espais que reforcen el seu protagonisme dins de la llar i es posicionen com a lloc preferent i d'atracció de l'habitatge contemporània. En aquest context, Fira València convoca la primera edició de la mostra TCB-Tot sobre Cuines i Banys. Una exposició que reunirà per primera vegada a Espanya amb la major oferta de les principals ensenyes proveïdores d'equips, materials i serveis per a fabricants de cuines i banys.
Un projecte pioner que ha estat desenvolupat sota l'experta mirada dels certàmens de la indústria de la fusta i moble FiMM-Maderalia, i que celebrarà la seva primera edició del 5 al 7 de novembre de 2008 al Pavelló 5 de Fira València.
La cita en el calendari amb TCB tindrà lloc durant els anys parells, alternant-se amb els salons FiMM-Maderalia que se celebren a Fira València durant els anys imparells.

Fòrum de debat sobre el sector cuina-bany

Al costat de l'exposició de producte, el projecte TCB-Tot sobre Cuines i Banys es completa amb la celebració en paral·lel del Congrés COSMU.
En la seva edició 2008, el Congrés Internacional de Conjuntura del Sector del Moble i de l'Hàbitat, que tindrà lloc del 5 al 6 de novembre al Centre d'Esdeveniments de Fira València, prestarà especial atenció a l'evolució del sector cuina-bany.
Promotors, arquitectes, proveïdors de consumibles i de maquinària o instal·ladors, entre d'altres experts, abordaran amb les seves intervencions la nova situació del sector del moble de cuina i bany des de totes les perspectives: concepció espacial, nous materials, dissenys, tendències, moda, etc .

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Matelec - IFEMA27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)AsefavePiscinaSpainAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasRebuild Rehabilita - Nebext

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis