Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Carme Chacón solicitará a las comunidades autónomas que agilicen la puesta en marcha de la normativa sobre accesibilidad

Carme Chacón demanarà a les comunitats autònomes que agilitzin la posada en marxa de la normativa sobre accessibilitat

30/08/2007

30 agost 2007

La ministra de Vivenda , Carme Chacón, va assistir recentment a una demostració sobre les dificultats que tenen les persones amb discapacitat a l'hora d'accedir als seus domicilis i altres edificis. Durant la demostració, la titular va estar acompanyada del president del Comitè Espanyol de Representants de Persones amb Discapacitat (CERMI), Mario García Sánchez, i diversos membres de la junta directiva. Chacón ha afirmat, en declaracions realitzades en finalitzar l'acte, que en la pròxima conferència sectorial demanarà a les comunitats autònomes la seva col·laboració perquè la normativa sobre supressió de barreres arquitectòniques s'apliqui el més ràpid possible.
Chacón s'ha referit al Reial-Decret, aprovat l'abril passat, que regula les condicions bàsiques d'accessibilitat i no discriminació de les persones amb discapacitat per a l'accés i utilització dels espais públics urbanitzats i edificacions. "Un decret que obliga a que els nous edificis es facin pensant en la igualtat d'oportunitats, sense barreres que impedeixin a les persones amb problemes de mobilitat sortir de casa", va afirmar la ministra. Va recordar així mateix algunes de les mesures aprovades aquesta legislatura en matèria de discapacitat, com la llei d'Autonomia Personal, el Pla d'accessibilitat o les mesures adoptades per fomentar l'ocupació de les persones amb discapacitat. Unes actuacions que, en opinió de la ministra, posen de manifest que "Espanya està sent pionera en matèria d'igualtat d'oportunitats". Tot i això, Carme Chacón ha insistit que "hem de córrer més perquè podem i perquè les persones amb discapacitat són iguals a la resta i han de poder accedir a casa seva, o passejar, o anar al teatre en igualtat de condicions ".
El president del Cermi, organització que agrupa 3.500 associacions de persones amb discapacitat, va agrair el suport del Ministeri d'Habitatge en l'objectiu comú que "els edificis no es construeixin només per a la majoria, si no pensant en tots".

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Rebuild Rehabilita - NebextAsefaveAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasPiscinaSpainMatelec - IFEMAFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis