Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Una delegación de empresas cerámicas de EE.UU. visita las instalaciones de Cerámicas Malpesa

Una delegació d'empreses ceràmiques dels EUA visita les instal·lacions de Ceràmiques Malpesa

06/11/2006
Ceràmica Malpesa, companyia de fabricació de llambordes ceràmiques i maons cara vista, va rebre la visita d'una delegació dels Estats Units i Canadà formada per 25 empresaris i directius de companyies i institucions del sector ceràmic nord-americà. L'organització d'aquest especial trobada respon a l'interès per part de les principals empreses nord-americanes de conèixer les instal·lacions de Ceràmica Malpesa, considerades entre les més modernes del món després de la posada en marxa de la quarta fàbrica, l'any 2004, en què la companyia va invertir més de 30 milions d'euros. El grup d'empreses visitants que conformaven aquesta delegació va estar format per ACME Brick, Beralmar, Boral Brick, Carolina Ceramics, cèric Inc, cèric Paris, General Shale, Glen Gery Brick, Hanson Brick, Jenkins Brick, Mutual Materials, National Brick Research Center Brick i Pine Hall.

Les instal·lacions de Ceràmica Malpesa estan ubicades a la localitat de Bailén (Jaén) i consten de quatre centres productius: M1, M2, M3 i M4, els quals han estat sotmesos al llarg de la seva història a una intensa renovació i permanent actualització. La companyia compta amb un procés productiu altament tecnificat i automatitzat, utilitzant fins l'optimització del producte final les millors tecnologies disponibles per competir en qualitat de producte i, alhora, oferir una gamma de solucions que és única a tot Espanya i una de les més àmplies del món: 60 models de maó cara vista amb diferents acabats i gruixos.

Imagen
Els avenços tecnològics que ha implementat Malpesa li han permès donar-se a conèixer en el món com un fabricant que destaca per la seva enorme capacitat productiva però al mateix temps per la seva constant esperit de superació i millora en la qualitat. Un exemple molt clar és la planta M4, especialment preparada per a produir, a més de maons i llambordes, peces especials de rematada i peces úniques.

La inversió en R + D és un repte permanent que ha marcat l'evolució de Malpesa i que exigeix un esforç continu, tant tècnic com humà i econòmic. El Departament d'R + D dissenya els nous productes i analitza les seves prestacions i qualitats. Si el producte passa el llistó de qualitat requerida, s'optimitza en successius assaigs fins que es porta a fabricació en prova pilot. Després d'analitzar què aporta el producte al mercat en la seva relació qualitat física / qualitat estètica / preu, s'optimitza la seva producció i es llança al mercat.

Ceràmica Malpesa, grup industrial ceràmic de propietat familiar, produeix anualment 430.000 tones de material ceràmic per a la construcció el que la converteix en la companyia líder del mercat espanyol amb una quota per sobre del 15%. La producció de Malpesa proveeix principalment el territori estatal, si bé les exportacions han anat en augment en els darrers anys i s'acosten ja al 7% del total de les vendes. Actualment, compta amb una plantilla formada per 130 persones que gestionen els quatre centres productius, especialitzats en la fabricació de maons cara vista i llambordes ceràmiques.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

PiscinaSpainRebuild Rehabilita - NebextAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasAsefaveConstrutec - IFEMA (5-8 noviembre 2024)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Matelec - IFEMAFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis