Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Saint-Gobain Placo desarrolla una herramienta online para descargar los detalles constructivos con sus sistemas

Saint-Gobain Placo desenvolupa una eina online per descarregar els detalls constructius amb els seus sistemes

29/04/2014

29 d'abril de 2014

Amb l'objectiu de facilitar el treball d'arquitectes i projectistes Saint Gobain Placo posa a la seva disposició una nova eina online que permet la descàrrega de detalls constructius amb Sistemes Placo en format dwg i pdf.

Els detalls constructius són una informació fonamental per al desenvolupament dels plànols de l'obra i permeten definir d'una manera exacta i completa, tots i cadascun dels elements del projecte.

Per facilitar la localització d'aquesta eina, s'ha incorporat un bàner central a la pàgina web de Placo www.placo.es a través del com es pot accedir directament a l'aplicació. Així mateix, es pot accedir a través d'una nova secció creada a l'àrea d'arquitectes i d'un nou apartat en eines on line de la web.

L'aplicació és molt senzilla i intuïtiva, ja que s'ha creat un selector de detalls constructius que facilita la localització dels mateixos, optimitzant el temps de cerca i la usabilidad.

Els detalls constructius estan classificats en les categories d'envans, trasdosados, sostres, soleras, protecció passiva, Sistema Shaftwall, franges de trobada medianería-coberta, i façanes.

Una vegada seleccionada la categoria i la subcategoria es mostra el total de detalls constructius inclosos, juntament amb la seva descripció. En total figuren més de 90 detalls constructius amb Sistemes Placo nous i totalment actualitzats, disponibles per a la seva descàrrega i visualització, incloent una nova secció de detalls de façana Placotherm V.

Com a novetat, hi ha una opció de previsualització dels detalls constructius, que permet sense necessitat de descarregar-los, obtenir una imatge del mateix, simplement passant el punter del ratolí per sobre de la icona del pdf.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

PiscinaSpainCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Matelec - IFEMA27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)AsefaveFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Rebuild Rehabilita - NebextAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis