Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El parque empresarial Porto do Molle recibe un nuevo certificado Breeam

El parc empresarial Porto do Molle rep un nou certificat Breeam

24/04/2014

25 d'abril de 2014

En l'estiu de 2012, el Consorci Zona Franca de Vigo va rebre el primer certificat definitiu Breeam para edificis industrials a Espanya per les Naus Bioclimàtiques de Port do Molle. Un reconeixement que ara rep el Centre de Negocis, consolidant aquest parc empresarial com una referència a nivell estatal en arquitectura sostenible.

L'edifici, que ha rebut el certificat Breeam Comercial amb la classificació d'Aprovat, compta amb una superfície total construïda de més de 13.000 m2 i està orientat a la prestació de serveis a emprenedors. Promou l'ús d'energies netes a través d'una bomba de calor geotèrmica que cobrirà part de la demanda del sistema de climatització, així com contribució fotovoltaica per a energia elèctrica, disposa d'il·luminació eficient energèticament que inclou un sistema per optimitzar l'aprofitament de la llum natural, i permet reutilitzar aigües pluvials en vàters i urinaris.

Panoràmica dels edificis industrials a Espanya que han rebut el certificat de Breeam
Panoràmica dels edificis industrials a Espanya que han rebut el certificat de Breeam.

L'avaluació del compliment dels requisits exigits per la metodologia en les seves deu categories (Gestió, Materials, Transport, Residus, Aigua, Salut i Benestar, Contaminació, Energia, Ús del Sòl i Ecologia, i Innovació) ha estat realitzat per Alejandro Cobos, Assessor Breeam de l'organització autoritzada Bureau Veritas Iberia.

En paraules de Sarai Aguirre Lamparte, responsable de producció de Civisglobal, empresa que ha assumit la construcció de l'edifici juntament amb la signatura Hidromiño, “hem apostat per aplicar la certificació Breeam per fomentar una construcció més sostenible i pensant a més en els beneficis aportats al client, quant al manteniment i conservació de l'edifici lliurat”.

Per a Aguirre, el reconeixement obtingut permet “certificar que durant el procés de construcció de l'edificació s'ha respectat l'entorn més immediat i s'han incorporat millores a l'edifici, tractant que el seu impacte al llarg dels anys de vida útil, sigui el menor possible sobre el medi ambient”.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMARebuild Rehabilita - NebextFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)AsefaveCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)PiscinaSpainAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis