Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El Grupo Presto Ibérica presenta sus nuevas páginas web

El Grup Prest Ibèrica presenta les seves noves pàgines web

24/03/2014

24 de març de 2014

El Grup Prest Ibèrica, format per Aixeteries Galindo, Prest Equip i Prest Ibèrica, continua la seva aposta pel desenvolupament tecnològic i ha realitzat unes noves webs amb la finalitat de millorar la informació a tots els seus clients.

Es tracta en realitat de tres pàgines web corporatives que permeten passar d'una a una altra molt fàcilment. Aquestes noves webs estan orientades a millorar la “experiència de l'usuari” posant a l'abast de tots un fàcil accés als productes de la companyia mitjançant l'ús de còmodes filtres.

Imagen
A l'apartat de productes, no només s'identifiquen imatges, cotes i principals característiques, sinó que també es pot veure en la mateixa visualització, productes de la mateixa col·lecció, recanvis i altres productes del mateix ús del que s'ha triat.

Amb aquesta nova web, també l'usuari estarà al tant de les últimes novetats de la companyia i dels projectes realitzats, podent ser tot compartit a les xarxes socials.

La novetat més destacable d'aquesta aplicació, és la personalització de continguts. Per a aquells usuaris que desitgin obtenir informació personalitzada, existeix una zona de registre, on cada persona pot deixar únicament les dades que ella vulgui. En registrar-se, va a poder tenir accés a tots els catàlegs de la seva zona i certificats. A més, apareixerà una nova opció, ‘guardar en favorits’: en estar registrat i accedir a qualsevol producte, podrà seleccionar aquell que li interessi, de manera que pot consultar-ho després.

Aquestes webs han estat desenvolupades amb l'última tecnologia disponible, de manera que s'adapten perfectament als formats de mòbils i tablets, on el Grup Prest Ibèrica, a més disposa d'una aplicació pròpia.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Rebuild Rehabilita - NebextFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Matelec - IFEMAAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)PiscinaSpainAsefave

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis