Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Cysnergy presenta sus nuevas soluciones de ahorro energético

Cysnergy presenta les seves noves solucions d'estalvi energètic

25/11/2013

25 de novembre de 2013

Cysnergy va organitzar, al Parc Científic de la Universitat de València, una jornada informativa i formativa per presentar als seus clients, els seus nous serveis i productes. Nombroses empreses i administracions que ja es beneficien de el ‘know how’ de Cysnergy estaven presents per conèixer les últimes millores desenvolupades per permetre'ls estalviar més i millor, en el seu consum d'electricitat.

El professor Juan Antonio Raga, director general del Parc Científic de la Universitat de València, va obrir oficialment aquesta jornada: va insistir sobre la necessitat, tant per al sector industrial com per a les entitats administratives, de gestionar de manera eficaç les seves despeses energètiques. De fet el propi Parc Científic gaudeix també del sistema GCE-econectric instal·lat per Cysnergy des de fa mesos als seus edificis per optimitzar la seva gestió energètica elèctrica.

Juan Antonio Raga, director general del Parc Cientifico de la Universitat de València
Juan Antonio Raga, director general del Parc Cientifico de la Universitat de València.
Cysnergy, empresa pionera, a nivell internacional, en aquest sector de l'eficiència elèctrica, col·labora estretament amb la UV en molts aspectes empresarials i tecnològics i constitueix un clar exemple d'empresa valenciana que aprofita l'ecosistema existent en les instal·lacions del Parc Científic de la Universitat de València, per desenvolupar-se i tenir accés a la tecnologia punta en el seu sector.

A continuació, l'enginyer José García va presentar als assistents els casos concrets i reeixits de l'ús del GCE-econectric en grans i mitges empreses on l'estalvi elèctric ha arribat a ser de fins a un 63%. Després, Vicente Genoll, fundador i director general de Cysnergy va presentar la nova plataforma web Datametric, per al càlcul d'informes automàtics del consum elèctric: aquesta nova eina de Cloud Computing constitueix un real avanç per optimitzar la gestió en temps real de tots els consums elèctrics. Un altre avanç serà el dispositiu anomenat Cysmeter, presentat per primera vegada durant la trobada: es tracta del futur maquinari per a la realització de Sub Metering, dispositiu que també respondrà a la necessitat d'oferir solucions responsables als desafiaments de l'eficiència elèctrica present i futura.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasMatelec - IFEMAAsefaveRebuild Rehabilita - NebextFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)PiscinaSpainCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis