Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La minigrúa Unic URW-1006 trabaja con éxito en un edificio de apartamentos de Mánchester

La minigrúa Unic URW-1006 treballa amb èxit en un edifici d'apartaments de Mánchester

31/10/2013

31 d'octubre de 2013

La minigrúa de major capacitat en la gamma de Unic, la URW-1006, ha demostrat recentment que, encara que és més gran que la resta dels models Unic, és també una solució perfecta per treballar als estrets centres de les ciutats.

Aquesta minigrúa de 10 tones de capacitat de càrrega, la més poderosa del món, va ser llogada per instal·lar cristalls en un edifici d'apartaments de gran altura situat al centre de Manchester. Equipada amb un plumín d'1.000 kg de capacitat, la minigrúa d'Unic va ser capaç d'elevar de forma segura cristalls a una altura de 20 metres, emprant per a això l'increïble abast del seu braç telescòpic.

Minigrúa Unic URW-1006
Minigrúa Unic URW-1006.
Amb només 2 metres d'amplària durant el transport, aquesta grua d'aranya pot fàcilment moure's per l'obra i reposicionarse per aconseguir els complicats punts d'instal·lació, mentre treballa al voltant de diversos obstacles.

La minigrúa Unic URW-1006 ofereix un radi de treball de 24,3 metres i una altura d'elevació de 30,7 m, convertint-se en una gran opció per a treballs d'alt nivell en àrees d'accés restringit.

Empreses o entitats relacionades

Spain Crane International, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

PiscinaSpainRebuild Rehabilita - NebextMatelec - IFEMAAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)AsefaveFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis