Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aema presenta los galardonados de su XXVII Edición de los Premios Macael

Aema presenta els guardonats del seu XXVII Edició dels Premis Macael

25/10/2013

25 d'octubre de 2013

L'Associació d'Empresaris del Marbre d'Andalusia (Aema) ha presentat els que seran els guardonats en aquesta nova edició dels Premis Macael, que aquest any compleixen el seu vintè setena edició i que se celebren el proper 22 de novembre.

Com s'anunciés mesos enrere, aquest any els Premis Macael tenen un caràcter més internacional, com a reflex de la realitat del sector als mercats, i perquè s'entén que el futur d'aquesta comarca passa per aconseguir un major posicionament de la Marca Macael als mercats internacionals.

El president d'Aema, Antonio Martínez Martínez, en roda de premsa ha explicat als mitjos presents la importància que té la concessió d'aquests guardons per Aema, el sector i la recuperació d'ocupació.

Segons Martinez són importants per Aema perquè “al costat de les seves empreses agraeixen i premien públicament l'esforç, la participació i complicitat que els guardonats han tingut amb les nostres empreses”. Són importants per al sector, segons el president perquè “deixen constància, per si algú té dubtes, que vam seguir treballant per ampliar els nostres mercats, els nostres productes amb la mateixa força que ens ha caracteritzat sempre”.

Són importants per a la recuperació del sector, segons Martínez perquè “necessitem comandes per transformar-los en ocupació, i una empresa amb promoció augmenta les seves comandes”.

El Premi Internacional d'Amèrica del Sud ha estat per a l'empresa mexicana Luq Stones

El Premi Internacional d'Amèrica del Sud ha estat per a l'empresa mexicana Luq Stones.

Referent als premiats, el president ha desatacado la varietat i qualitat dels mateixos, enaltint de cadascun el següent:

- Premi Internacional Amèrica del Nord: Daniel Libeskind. 

- Premi Internacional Amèrica del Sud: Empresa mexicana Luq Stones.

- Premi Internacional Àfrica i Premi al Disseny:  Monuments Misteris del Rosario.

- Premi Internacional Europa: Centre Comercial  Sota Oeust 4 Estels, de París.

-Premi al Disseny: Gran Teatre Auditori Revellin, situat a la ciutat de Ceuta, al centre històric, l'empresa del qual constructora ha estat Corsan-Corviam Construccion.

-Premi Nacional:  Pati dels Lleons de l'Alhambra de Granada, per la restauració realitzada, que suposa una recuperació de la construcció original, amb la col·locació de 250 peces de Marbre Blanco Macael de diferents grandàries i grossors considerables.

- Premi al Comunicador: Carlos Herrera Crusset, “una persona propera i compromesa amb el sector, la comarca i la província, amb una carrera imparable lligada sempre a dos importants factors: professionalitat i treball constant. Destaquem, al seu torn, el seu estil inconfusible i gran coherència en el seu moment a dia”.

- Premi a la Persona: Jorge Lorenzo Guerrero, piloto de motociclisme, per “la seva identificació amb el sentir de la comarca, que són principalment humanitat, esforç, treball, millora i sacrifici i símbols que el pilot reflecteix a la perfecció”.

Empreses o entitats relacionades

Asociación de Empresarios del Mármol de Andalucía

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMACEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)PiscinaSpain27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)AsefaveRebuild Rehabilita - NebextAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis