Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Industrias europeas confían su aislamiento a Knauf Insulation

Indústries europees confien el seu aïllament a Knauf Insulation

27/09/2013

27 de setembre de 2013

Segons un informe realitzat per la Fundació Europea de l'Aïllament Industrial (EiiF), el 10% de les indústries europees no compten amb l'aïllament adequat per a les seves instal·lacions, la qual cosa els suposa una despesa molt elevada d'energia. Aïllar-les correctament podria suposar un estalvi energètic de fins al 66% per a les indústries.

En el sector industrial, les altes temperatures que s'aconsegueixen en els seus processos de producció, fan imprescindible instal·lar un sistema d'aïllament òptim, ja que poden posar en perill les condicions dels treballadors i a més, elevar els costos energètics per mantenir refrigerades les seves instal·lacions. Per aquest motiu Lafarge, companyia destacada en el sector de producció de materials per a la construcció i en la central tèrmica Nikola Tesla, la major productora d'energia a Sèrbia, van rehabilitar les seves instal·lacions millorant el sistema d'aïllament.

La cementera Lafarge i la central tèrmica de Nikola Tesla situades a Sèrbia aposten per la Llana Mineral de Knauf Insulation per aïllar les seves...
La cementera Lafarge i la central tèrmica de Nikola Tesla situades a Sèrbia aposten per la Llana Mineral de Knauf Insulation per aïllar les seves instal·lacions de les altes temperatures i estalviar energia.

Lafarge en la seva factoria de Beocin (Sèrbia) va instal·lar 2.000m² de mantes de Llana Mineral WM 660 de 100 mm de grossor de Knauf Insulation, que van aconseguir reduir la temperatura superficial de la seva maquinària per sota dels 50°C i van ajudar a potenciar l'eficiència energètica de la torre de refrigeració i de les seves canonades.

Per la seva banda en el sector A6 de la central tèrmica Nikola Tesla de Sèrbia es van implementar 30 tones de Llana Mineral de Knauf Insulation de 20mm de grossor i 53.000m² de mantes de Llana Mineral WM 660 de Knauf Insulation amb espessor d'entre 60 i 100mm. La fàcil adaptació dels productes de Knauf Insulation sobre qualsevol superfície van permetre solucionar sense complicacions l'aïllament de la turbina, que es plantejava com el major repte. Amb la restauració del sector A6, la producció energètica de la central incremento un 10%.

Knauf Insulation continua treballant juntament amb experts i institucions com l'EiiF, per a la millora de l'aïllament i funcionalitat de les indústries europees, esforç reflectit en la col·laboració amb Izoprogress Ag. Aquesta empresa especialitzada en aïllament acústic i tèrmic industrial de Sèrbia, va confiar en els productes de Llana Mineral de Knauf Insulation per a ambdues indústries, tant per la seva fàcil manipulació i adaptació, com per la seva incombustibilidad, impermeabilidad i inalterabilitat amb el pas del temps, característiques imprescindibles en les dues rehabilitacions.

Empreses o entitats relacionades

Knauf España

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Rebuild Rehabilita - NebextPiscinaSpain27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Matelec - IFEMAAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasConstrutec - IFEMA (5-8 noviembre 2024)Asefave

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis