Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El I Congreso de Edificios Inteligentes propondrá las mejores soluciones y tecnologías posibles

L'I Congrés d'Edificis Intel·ligents proposarà les millors solucions i tecnologies possibles

20/09/2013

20 de setembre de 2013

Madrid acollirà el I Congrés Edificis Intel·ligents, que se celebrarà els dies 23 i 24 d'octubre de 2013 organitzat pel Grup Tecma Xarxa, i que abordarà el concepte de l'Edifici Intel·ligent des d'un punt de vista integral i multidisciplinària per accelerar i augmentar la inclusió de les millors solucions i sistemes tecnològics possibles en l'edificació.

L'esdeveniment es convertirà així en l'avantsala de l'II Congrés d'Edificis d'Energia Gairebé Nul·la, que es durà a terme en el Saló Internacional de Solucions per a la Construcció Sostenible, SCS. Aquest, juntament amb el Saló Internacional de la Finestra i el Tancament Acristalado, Veteco, integra la Setmana Internacional de la Construcció i Rehabilitació Eficient, Sicre. La cita, organitzada per Ifema, tindrà lloc del 7 al 10 de maig de 2014, en la Fira de Madrid.

Veteco
Veteco.
Sicre és un nou concepte firal, al servei del sector de la construcció i rehabilitació, que busca sumar forces per proporcionar una eina comercial integral, adaptada a les necessitats de cada empresa. Allí es presentaran les solucions aportades per les empreses participants en SCS i Veteco per a la construcció i rehabilitació. I es desenvoluparà una intensa campanya de comunicació i altres iniciatives com a rutes i guia d'edificis eficients energèticament, entre unes altres.

Prèviament, l'I Congrés Edificis Intel·ligents es convertirà en la trobada de referència sobre Edificis Intel·ligents a Espanya i inclourà al seu programa 3 Ponències Magistrals, 3 Taules Rodones i 21 Ponències de Comunicacions, a més de 52 Comunicacions.

L'esdeveniment pretén impulsar i promoure l'ús dels diferents sistemes i solucions que formen part dels Edificis Intel·ligents en Rehabilitació i Nova Construcció. A més de difondre i potenciar el coneixement sobre les temàtiques relacionades amb els Edificis Intel·ligents per aconseguir una edificació més energèticament eficient, funcional, segura i accessible.

Així mateix, contribuirà a reforçar la integració entre els Edificis Intel·ligents i la Ciutat. I crearà un fòrum multidisciplinari per potenciar la interrelació dels professionals involucrats en el desenvolupament dels Edificis Intel·ligents.

El Congrés Edificis Intel·ligents és un esdeveniment professional dirigit a Facility Managers, Administradors de Finques, Arquitectes, Enginyers, Integradors de Sistemes, Instal·ladors, Promotors Immobiliaris, Constructors, Empreses de Serveis Energètics, Administració Pública, etc.

Té una durada de dia i mitjà i s'estructura al voltant de la presentació oral d'una vintena de Comunicacions seleccionades entre les enviades al Congrés, tres Sessions Magistrals de ponents clau per a les temàtiques estratègiques a cobrir i diverses taules rodones.

El Programa i les temàtiques s'estableixen per un Comitè Tècnic de reconegut prestigi format per representants dels sectors implicats pertanyents a les organitzacions que són els Partners Estratègics del Congrés.

D'altra banda, s'ha anunciat la prolongació del termini d'inscripcions al Congrés a preu reduït, 199 euros, que dóna dret a: Acreditació, Carpeta amb la documentació del Congrés (inclòs el llibre de comunicacions), cafès els dos dies i Esmorzar el primer dia en el lloc de celebració del Congrés.

Fins al 30 de setembre estaran vigents les tarifes reduïdes per inscripció anticipada. Existeixen, no obstant això, condicions especials per a col·laboradors, ponents i patrocinadors. Totes les inscripcions es realitzen a través del formulari on-line a la pàgina web del congrés. http://www.congreso-edificiosinteligentes.es/inscripciones/formulario

Empreses o entitats relacionades

Veteco - IFEMA

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

Rebuild Rehabilita - NebextAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)PiscinaSpainAsefaveCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Matelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis