Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Argent Alu gana el ‘red dot design award’ con su bisagra oculta argenta invisible neo

Argent Alu guanya el ‘xarxa dot design award’ amb la seva frontissa oculta argenta invisible neo

05/09/2013

5 de setembre de 2013

Argent Alu, la referència a obrir portes, ha guanyat el prestigiós premio Xarxa Dot Design Award amb la seva sèrie de frontisses ocultes argenta invisible neo. Aquestes frontisses, regulables en 3 dimensions, i invisibles, destaquen pel seu disseny sublim i els acabats d'alta qualitat. El premi Xarxa Dot s'atorga cada any als productes que es distingeixen pel seu caràcter innovador, el disseny, la qualitat i la durabilitat. Per primera vegada, en la història de 60 anys d'aquest premi, el premi va ser atribuït a una frontissa oculta per a portes interiors.

Imagen

La frontissa argenta invisible neo, sèrie 3D de les frontisses ocultes d'Argent Alu, va rebre recentment un premi XARXA DOT, pel seu disseny. Aquest premi és atorgat cada any des de 1955 per el “Design Zentrum Nordrhein Westfalen”, per a productes que es distingeixen gràcies al seu caràcter innovador, el seu disseny, la seva durabilitat i la seva qualitat. Un jurat de 37 jutges internacionals, entre els quals hi ha dissenyadors de renom, arquitectes i experts en disseny, han estudiat aquest any més de 4650 productes procedents de més de 54 països, i per primera vegada, han atorgat el premi a una frontissa oculta per a portes interiors. La gala dels premis Xarxa Dot tindrà lloc el proper 1 de Julio en el teatre en Essen (Alemanya) i durant el mes seguit a l'acte, els productes premiats estaran exposats en el museu de disseny Xarxa Dot.

Gràcies a les frontisses ocultes d'Argenta invisible neo, la frontissa passa a ser desapercebuda. Ja no està visible el típic cilindre metàl·lic, en el cant de la porta, que es veu amb les frontisses tradicionals. Després de la instal·lació, a més, es pot regular la frontissa amb gran facilitat per ajustar la posició de la porta al màxim. Així l'ombra al voltant de la fulla de la porta és igual de gran en tot el seu perímetre. Tampoc queden visibles els cargols de fixació de la frontissa a la porta, la frontissa ve amb embellecedores metàl·lics, donant un disseny excepcional a aquesta frontissa. La frontissa està feta d'un únic material, al 100%, la qual cosa fa d'aquesta frontissa una solució molt estètica, a més, d'aquesta forma aconseguim que la frontissa tingui una molt alta resistència a la corrosió (classe 4).

És una frontissa que s'instal·la amb gran facilitat. El sistema d'enganxi Easy-Hook fa que la instal·lació i la regulació de la porta es pugui fer per un només operari. Molt excepcionals són les dimensions de cladding que permet aquesta frontissa, que són, depenent del model, variables de 5, 6 i 7 mm.

“Estem molt orgullosos de rebre aquest premi com a primer fabricador de frontisses” diu el Sr. Gerrit Van Eeckhoudt, sènior productmanager en Argent Alu. “La missió per al nostre departament de R+D estava clar des de l'inici, havíem de desenvolupar una frontissa oculta, tècnicament millor que els productes alternatius dels nostres competidors”. El nostre dissenyador Brecht Callens, ha fet més que això, ha desenvolupat un producte sense caducitat, pel seu disseny superior!.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

PiscinaSpainMatelec - IFEMACEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)AsefaveAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Rebuild Rehabilita - Nebext

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis