Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ramos Catarino finaliza la construcción del centro Makro en la provincia de Sevilla

Ramos Catarino finalitza la construcció del centre Makro a la província de Sevilla

22/11/2012

22 de novembre de 2012

Ramos Catarino ha construït el nou centre que Makro que acaba d'inaugurar en la localitat d'Alcalá de Guadaíra, a la província de Sevilla. Amb l'execució d'aquesta obra Ramos Catarino reforça la seva posició com a companyia de referència en la construcció de superfícies comercials en la Península Ibèrica.

La cerimònia, en la qual s'ha donat per inaugurat el nou centre Makro, ha comptat amb la presència del director general de Makro Iberia, José María Cervera, i del director general de Ramos Catarino a Espanya, Carlos Morgado.

Com explica Carlos Morgado, “es tracta d'un projecte molt important per a nosaltres dins del sector del Retail a Espanya i ve a reforçar la nostra posició com a referent ibèric en el sector de la Construcció. Ha estat una magnífica oportunitat de treballar amb un operador de referència com Makro i, al meu entendre, una gratificant recompensa a la nostra aposta per la serietat, l'ètica, el rigor, la qualitat i la professionalitat”.

Acte d'inauguració del nou centre Makro a la província de Sevilla
Acte d'inauguració del nou centre Makro a la província de Sevilla.
El nou centre, que compta amb 10.000 m2 de superfície construïda i 7.700 m2 de superfície de venda, ha estat dissenyat per Taut Arquitectes. Dins del projecte, Ramos Catarino s'ha encarregat de la construcció de l'obra civil, soleras i paviments, mampares, falsos sostres i la pintura. Les obres que s'han realitzat en un termini de cinc mesos, d'acord amb el compromís establert per Ramos Catarino des de l'inici del projecte.

El nou centre Makro està situat en la localitat d'Alcalá de Guadaíra enfront de la A-92 i l'ES-40 atorgant unes excel·lents comunicacions que generaran majors oportunitats de negoci i sinergies que beneficiaran a les pimes de la comarca.

Aquest projecte ve a sumar-se a la llarga trajectòria d'èxits de Ramos Catarino a Espanya, amb l'execució de diversos projectes en ciutats clau com Madrid, Barcelona, Bilbao, València, Coruña, Alacant, Zaragoza, Sant Sebastià, Sevilla, Murcia, Càceres, Valladolid, Ponferrada, Salamanca, Ciudad Real, Còrdova, Huelva o Badajoz.

El Corte Inglés, H&M, Ikea, Sport Zone, Cepsa, Repsol, Banc Espirito Sant, Banc Caixa Geral, Martifer, Galp, Lidl, Worten, I’Leclerc, Petrocontinental, Iberdrola Immobiliària, Decathlon, Grup Aeronàutic Zona Centro, Chelverton Properties, Unibail-Rodamco, Grup Accor o Makro són només alguns dels clients que han confiat en Ramos Catarino per construir a Espanya. La companyia atresora una gran experiència en edificació industrial, comercial, rehabilitació i restauració, habitatges de luxe i estacions de servei (ha construït al voltant de 200 en tota la Península Ibèrica) i la seva principal estratègia d'expansió a Espanya passa també per ampliar la seva presència en l'edificació hotelera al nostre país.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasRebuild Rehabilita - NebextMatelec - IFEMACEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)AsefavePiscinaSpainFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis