Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Fluidra aumenta las ventas un 4,2% y el resultado operativo un 37,5%

Fluidra augmenta les vendes un 4,2% i el resultat operatiu un 37,5%

11/05/2012

11 de maig de 2012

Fluidra, grup multinacional que cotitza en la Borsa espanyola i dedicat al desenvolupament d'aplicacions per a l'ús sostenible de l'aigua, ha presentat els resultats del primer trimestre de 2012.

Les vendes aconsegueixen 144,4 milions d'euros, creixent un 4,2% sobre el mateix període de l'any anterior, gràcies a un bon comportament de totes les seves unitats de negoci, destacant la UN de Reg l'augment del qual és de prop d'un 20%.

Respecte a l'evolució de les vendes per àrees geogràfiques, Espanya registra un descens del 6,6%, la resta d'Europa manté una evolució lleugerament positiva gràcies a mercats com França. Àsia i Austràlia, així com la resta del món mantenen la seva tendència a l'alça, registrant creixements de doble digito.

A l'important augment del resultat operatiu (EBIT) de 4,1 a 5,6 milions d'euros (+37,5%) contribueixen totes les divisions així com la integració d'Aquatron/Aquaproducts i la implementació de diversos projectes dins del Programa de Gestió Llegeixin.

El Benefici net impulsat per la millora del resultat operatiu (EBIT) en un 40%, aconsegueix els 1,3 milions d'euros a la fi del primer trimestre.

Eloi Planes, conseller delegat de Fluidra, afirma que “hem realitzat un bon inici d'exercici. Estem en línia amb el previst i preparats per a la temporada 2012. Continuarem amb la nostra estratègia basada en la internacionalització, la diversificació i els projectes clau en mà. Fluidra és un grup sòlid amb molt projecte de futur…. Aquest any ja hem obert en dos països nous - Indonèsia i Jordània - i queda molt any per davant”.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria del Agua

    18/09/2024

  • Newsletter Industria del Agua

    04/09/2024

Enllaços destacats

Smagua - Feria de ZaragozaProfei, S.L.AWA Show2beEcofira - Feria Valencia

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis