Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aqualia activa durante las celebraciones del Rocío un plan hídrico especial

Aqualia activa durant les celebracions del Rocío un pla hídric especial

10/06/2011

10 juny 2011

L'empresa concessionària del Servei Municipal d'Aigua de Huelva, Aqualia, durant la celebració del Rocío, afrontarà la romeria tradicional amb les instal·lacions hidràuliques preparades per servir al milió de persones que arribaran al poble en aquestes dates. Les infraestructures que normalment serveixen a només 2.500 habitants, s'han d'adaptar per atendre els pelegrins i als seus animals que presumiblement consumiran uns 62 milions de litres d'aigua i produiran prop de 41 milions de litres de residus que es depuraran a l'EDAR del poblat per retornar al medi natural de manera neta.

Per això, Aqualia realitzarà una sèrie de prevencions davant la imminent arribada de les germandats. En aquest sentit, es posaran a punt tots els pous de captació d'aigua, ja que si no és així, no hi hauria aigua suficient per a tots els pelegrins, i és necessari igualment instal lar grups electrògens per si s'ha d'aportar major energia per bombar l'aigua.

Una altra activitat pertinent serà la de retirar i revisar motors i bombes dels dipòsits per posar-los a punt i comprovar el seu correcte funcionament, evitant les possibles incidències en el subministrament.

De manera quotidiana, el Servei Municipal d'Aigües analitza i contrasta l'aigua mitjançant els laboratoris d'Aqualia i de Sanitat, que certifiquen la seva potabilitat i la declaren apta per al consum humà. No obstant això, durant les celebracions religioses és menester fer controls molt més solvents de la qualitat hídrica, amb més de 50 anàlisi que asseguren el seu consum.


Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria del Agua

    04/09/2024

  • Newsletter Industria del Agua

    24/07/2024

Enllaços destacats

AWA Show2beSmagua - Feria de ZaragozaProfei, S.L.Ecofira - Feria Valencia

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis