Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Pronto se podrá comprar agua de mar embotellada en España

Aviat es podrà comprar aigua de mar embotellada a Espanya

31/01/2011

31 gener 2011

o empresarial ‘Lactoduero’, situat en la localitat de Saldaña a Palència, serà la primera empresa espanyola que embotelli aigua del Cantàbric, per destinar-ho a tot tipus d'usos alimentaris, principalment per coure peixos i mariscs. Aquesta empresa, dedicada des de 2004 a la compravenda de la llet de ramaders de la comarca de Saldaña, ha decidit ampliar i diversificar les seves activitats amb aquesta iniciativa, pionera en l'àmbit nacional i que rivaliza amb una empresa escocesa al món.

El negoci consistirà a captar l'aigua salada del mar Cantàbric, transportar-la en camions cisterna fins a Palència i tractar-la en la planta que ‘Lactoduero’ està construint en Barris de la Vega, a set quilòmetres de Saldaña. Aquesta planta obrirà les seves portes en tres mesos, va explicar el gerent d'aquesta companyia, Rafael de les Heras.

D'aquesta fàbrica sortirà "aigua pura de mar" amb totes les garanties de trazabilidad, filtrat, bacteriologia i permisos sanitaris, i ho farà en ampolles blaves d'un litre i mitjà i garrafes de cinc litres, amb la marca 'Aigua de mar'. És clar que no s'usarà per beure, perquè evidentment és aigua salada i donaria més sigueu, però sí tindrà un ús alimentari.

Es destinarà principalment a coure mariscs i peixos, i també per potenciar el sabor de paelles, calderetas, sopes i qualsevol plat que pugui enriquir-se amb els minerals, nutrients i el sabor de l'aigua del mar. L'objectiu principal és ampliar el negoci d'aquesta empresa, crear llocs de treball a la comarca i “compensar les hores baixes de la ramaderia”, va manifestar Rafael de les Heras.

Però també volen demostrar que qualsevol iniciativa és possible “per desgavellada que sembli”, i contagiar d'embranzida als emprenedors de les zones rurals, va apuntar l'empresari. “Fins a aquí ningú ha inventat gens”, assegura, perquè des de sempre a les zones costaneres s'ha usat l'aigua de mar per coure mariscs i peixos, però “la innovació està a embotellar-la i comercialitzar-la. Alguna cosa que fins ara no se li havia ocorregut a ningú, malgrat les infinites i conegudes bondats de l'aigua del mar”, va concloure de les Heras.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria del Agua

    18/09/2024

  • Newsletter Industria del Agua

    04/09/2024

Enllaços destacats

AWA Show2beProfei, S.L.Smagua - Feria de ZaragozaEcofira - Feria Valencia

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis