Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El nuevo analizador de cloro de GF Piping Sistems permite una medición precisa del nivel de clorado del agua

El nou analitzador de clor de GF Piping sistems permet una mesura precisa del nivell de clorat de l'aigua

17/12/2010

20 desembre 2010

GF Piping Systems llança al mercat l'analitzador de clor Signet 4630 (pendent de patent) que augmenta la seva línia de productes pensats per mesurar i controlar aigua potable. Dissenyat amb tecnologia amperomètrica sensitiva, el nou analitzador incorpora cel de flux clar, regulador de cabal, sensors, filtres i rotàmetre, tot en una unitat compacta.

El sistema integrat proporciona una solució clau en mà per un mesurament precís del clor lliure en aplicacions que tenen uns valors de pH, temperatura i nivells de clor estables. Els usos més habituals inclouen distribució d'aigua, control d'aigües subterrànies i de superfície, sistemes de refredament d'aigua HVAC, aliments i begudes, membranes de protecció RO, piscines, aquaris i parcs aquàtics.

Analitzador de clor Signet 4630
Analitzador de clor Signet 4630.
Una de les característiques destacades d'aquest nou producte és el regulador de flux que, automàticament, controla el pas del cabal a través de les membranes sensitives, reduint així les bombolles i millorant la precisió del sistema. Les cel de flux es completen amb vàlvules de bola aïllants que eliminen la necessitat d'adquirir accessoris-l 'únic requisit és una canonada de drenatge de 3 / 8''-. La instal lació és senzilla en qualsevol punt de servei en el que la pressió nominal sigui d'1 a 10 bar (15-150 psi).

El sensor amb tecnologia amperomètrica de l'analitzador de clor 4630 millora els sistemes clàssics de control del clor a habilitar unes mesures més precises en temps real i eliminant la necessitat d'utilitzar reactius. Els dispositius de mesura del clor tradicionals, com els basats en DPD, confien en reactius químics, que poden estar caducats o contaminats i que requereixen d'un manteniment constant. Altres mètodes per controlar la quantitat de clor lliure inclouen l'ús de sensors del pH o de ORP. Aquest tipus de sensors requereixen una calibració i una neteja freqüents i, sovint, proporcionen una lectura poc fiable. El sistema lliure de reactius del 4630 elimina els problemes associats amb les proves químiques al mateix temps que proporciona una solució de control continu.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria del Agua

    18/09/2024

  • Newsletter Industria del Agua

    04/09/2024

Enllaços destacats

Ecofira - Feria ValenciaSmagua - Feria de ZaragozaProfei, S.L.AWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis