Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Archroma inaugura unas instalaciones de tratamiento de agua en Pakistán

Archroma inaugura unes instal·lacions de tractament d'aigua a Pakistan

14/02/2014

14 de febrer de 2014

Archroma, companyia destacada a nivell global en substàncies químiques especials, va anunciar dimecres passat 12 de febrer la inauguració de les seves primeres instal·lacions per al tractament sostenible d'efluents (SET) per a un centre d'explotació tèxtil situat en Jamshoro, Pakistan. Amb una inversió de 371 milions PKR, les instal·lacions no solament serveixen de suport per a la recuperació substancial del 80% de l'aigua, sinó que també permet el tractament d'efluents basat en la descàrrega de zero líquids, per complir els estrictes requisits de les Normes Nacionals de Qualitat del Medi ambient (NEQS) de Pakistan.

En la inauguració, que va tenir lloc el 10 de desembre de 2013, Alexander Wessels, director general del Grup Archroma, va declarar el següent: “En Archroma ens prenem l'escassetat d'aigua molt de debò i, per tant, estudiem constantment noves solucions que siguin compatibles amb el medi ambient. Com a empresa química compromesa amb la innovació i el rendiment juntament amb la sostenibilitat, Archroma dedica molt temps i compromís al desenvolupament de solucions químiques que ajudin als nostres clients a usar menys aigua”. En una indústria tèxtil sotmesa actualment a un atent escrutini pel seu gran consum d'aigua, les instal·lacions SET constitueixen un clar senyal que les empreses capdavanteres com Archroma estan buscant constantment solucions cada vegada més sostenibles.

Les instal·lacions de tractament sostenible d'efluents (SET) d'Archroma en Jamshoro, Pakistan
Les instal·lacions de tractament sostenible d'efluents (SET) d'Archroma en Jamshoro, Pakistan.

La planta d'explotació SET s'estén en un àrea de 25 acres i està formada per zones dedicades a floculació, ecualización, ventilació de superfície, clarificació, ultrafiltración i osmosi inversa, per produir aigua incolora amb una DQO (demanda química d'oxigen) i SDT (Sòlids dissolts totals) inferiors a 75 ppm.

Mujtaba Rahim, director general d'Archroma a Pakistan, va afegir el següent: “En 2010 decidim realitzar una inversió significativa al centre de Jamshoro, amb l'objectiu d'establir nous estàndards, no solament pel que fa a la quantitat, sinó també pel que fa a la qualitat de l'aigua recuperada. Les dades de l'informe de proves SGS reflecteixen el compromís d'Archroma amb l'excel·lència operativa sostenible”. El centre de Jamshoro és un dels centres químics tèxtils més grans d'Archroma. Produeix negres, substàncies químiques, emulsions i dispersions de pigments per a les indústries de productes tèxtils, pell, paper i revestiments.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria del Agua

    18/09/2024

  • Newsletter Industria del Agua

    04/09/2024

Enllaços destacats

Ecofira - Feria ValenciaProfei, S.L.AWA Show2beSmagua - Feria de Zaragoza

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis