Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Iproma controlará los efluentes de las depuradoras del Oeste de Madrid gestionadas por Canal de Isabel II Gestión

Iproma controlarà els efluents de les depuradores de l'Oest de Madrid gestionades per Canal d'Isabel II Gestió

26/11/2013

26 de novembre de 2013

Iproma realitzarà el control dels efluents de vàries estacionis depuradores d'aigües residuals (EDAR) gestionades porCanal d'Isabel II Gestió durant els propers dos anys, amb possibilitat de pròrroga fins a un total de 4 anys.

 

Aquests treballs consisteixen en la presa de mostres dels efluents abocats per les EDAR i dels efluents regenerats per a la seva reutilització, l'anàlisi de les mostres obtingudes i l'elaboració dels respectius informes, en al voltant de 55 instal·lacions situades a la zona oest de Madrid.

Imagen
Per a la realització d'aquests treballs Iproma compta amb instal·lacions situades a Sant Sebastià dels Reis (Madrid), dotades d'equipament de camp (muestreadores automàtics, equips de mesurament in situ, etc.) i laboratori per a la realització dels treballs descrits. Compta amb l'acreditació sota la norma UNE-EN-ISO 17025 com a laboratori d'assaig i UNE-EN-ISO 17020 com a entitat d'inspecció.

La signatura compta amb tècnics amb àmplia experiència en la realització de treballs similars relatius al control d'instal·lacions de depuració d'aigües residuals, per al propi Canal d'Isabel II Gestió i per a altres organismes, com el Ministeri de Medi ambient, Institut Aragonés de l'Aigua, Agència Catalana de l’Aigua, Entitat de Sanejament de la Comunitat Valenciana, Emacsa, etc.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria del Agua

    18/09/2024

  • Newsletter Industria del Agua

    04/09/2024

Enllaços destacats

Profei, S.L.AWA Show2beEcofira - Feria ValenciaSmagua - Feria de Zaragoza

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis