Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Rehau amplía su sistema de distribución de agua sanitaria Rautitan

Rehau amplia el seu sistema de distribució d'aigua sanitària Rautitan

06/09/2013

6 de setembre de 2013

La Directiva 98/83/CE del Consell de la Unió Europea, relativa a la qualitat de les aigües destinades al consum humà, es va aprovar amb l'objectiu de protegir la salut de les persones, establint els requisits de salubritat i de neteja que ha de complir l'aigua potable en la Unió Europea. Aquesta directiva s'ha anat traslladant a Espanya mitjançant el Reial decret 140/2003, finalitzant la seva total aplicació el proper 1 de gener de 2014 pel que fa a la concentració màxima de plom en l'aigua. A partir de llavors aquesta concentració no podrà ser superior a 0,010 mg de plom per litre d'aigua, la qual cosa afecta directament als materials en contacte amb aquest mitjà.

Des del tractament d'aigua fins a la seva canalització interna, la nova normativa se centra, entre uns altres, en els sistemes utilitzats per a la distribució de l'aigua a l'interior de l'immoble, establint que els materials utilitzats no hauran de contaminar la qualitat de l'aigua amb gèrmens o substàncies que puguin suposar un risc per a la salut del consumidor. S'haurà de prestar especial atenció als immobles construïts abans de 1980, ja que un manteniment deficient dels materials de les instal·lacions -com el coure, crom, níquel, ferro i plom pot alterar la qualitat de l'aigua que es canalitza.

Sistema de distribució d'aigua sanitària Rautitan
Sistema de distribució d'aigua sanitària Rautitan.

El complet sistema Rautitan de Rehau para la distribució domèstica d'aigua garanteix les condicions ideals d'un subministrament d'aigua higiènicament pura, ja que tots els seus components i accessoris s'ajusten estrictament a aquesta nova normativa. Rautitan és un sistema versàtil, fiable i de fàcil muntatge, compost per tubs i accessoris que permeten una unió estanca i duradora, sempre tenint en compte la qualitat i salubritat dels seus components.

Les canonades Rautitan han estat fabricades en material PE-Xa, que assegura la màxima resistència a les incrustacions i a la corrosió mantenint l'aigua potable totalment neta. A més, disposa d'una àmplia gamma de tubs per a cada tipus d'instal·lació hidràulica:

- Rautiran stabil és un tub multicapa de metall-polímer per a aigua potable i calefacció

- Rautitan his és un tub de polietilè reticulat al peròxid per a instal·lacions d'aigua potable

- Rautitan pink de polietilè reticulat al peròxid, revestit amb barrera antioxígeno Eval per a instal·lacions de calefacció

Quant a la unió de les canonades, els accessoris i els casquillos corredizos Rautitan PX han estat desenvolupats en material polimèric d'última generació i ofereixen les més elevades prestacions. Proporcionen una excel·lent resistència i llarga durabilitat, a més d'una perfecta estanqueïtat del sistema eliminant qualsevol possibilitat de pèrdues. Així mateix, la seva instal·lació és molt senzilla fins i tot treballant a temperatures baixes (fins a -10°C).

Rehau, millorant la seva gamma de productes i adaptant-la a les necessitats del mercat, incorpora els nous fittings de llautó, Rautitan LX, que substitueixen a l'actual sistema Rautitan MX. Aquests fittings garanteixen la salut dels consumidors complint amb les màximes expectatives de Rehau i amb les d'un sector cada dia més exigent. Aquesta nova gamma d'accessoris és compatible, a més, amb una gran varietat d'instal·lacions.

Amb la incorporació dels nous accessoris Rautitan LX, Rehau amplia el sistema Rautitan, que es posiciona com un sistema més que fiable per a la distribució d'aigua domèstica complint amb tots els paràmetres de la normativa actual relativa de qualitat de l'aigua potable i la seva distribució.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades