Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a MAT Holding entra en el capital de Icnita con una participación del 14%

MAT Holding entra en el capital d'Icnita amb una participació del 14%

03/02/2011

3 febrer 2011

MAT Holding, especialista mundial en sals de coure per a agricultura i referent en el mercat espanyol en distribució de productes de reg per degoteig, i Icnita, empresa especialitzada en solucions per a la identificació de persones, vehicles i objectes, han arribat a un acord pel qual la primera entra en el capital de la segona amb una participació del 14%.

Mitjançant l'entrada en el capital d'Icnita, MAT Holding consolida la seva presència estratègica en una línia de negoci clau de la seva divisió d'aigües, les solucions a mida en el camp de l'automatització del reg. A través d'aquest acord, les dues empreses tenen intenció de formar equips de R + D conjunts amb l'objectiu d'unir esforços per al desenvolupament de noves solucions orientades cap a la gestió eficient de l'aigua.

Com explica el conseller delegat de MAT Holding, Pau Relat, "l'acord enforteix la nostra oferta actual de productes i serveis i al mateix temps ens obre nous territoris de creixement en àrees en les que el grup no estava present". Per la seva banda, el director general d'Icnita, Joan Maria Cassany, ha afirmat que "aquesta aliança consolida i reforça la llarga relació mantinguda entre les dues companyies durant anys i la joint venture iniciada el 2009 amb el projecte Icniber".

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • ¿Todavía no nos sigues en Youtube? New Holland España. Campus 4.0

    ¿Todavía no nos sigues en Youtube? New Holland España. Campus 4.0

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    19/09/2024

  • Newsletter Agrícola

    16/09/2024

Enllaços destacats

Nebext - Expo AgritechSant Miquel-2024III Congreso Gestión Sostenible del SueloFima Ganadera - 2025AWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis