Plataformas Elevadoras JLG Ibérica, S.L. -

JLG Axxessor

Plataformes elevadores: pensades per oferir la millor solució en picking i manteniment en els magatzems

JLG, empresa capdavantera mundial en elevació, va dissenyar a Estats Units per a la important i coneguda cadena de magatzems Home Depot l'AxxessorTM (sèries 15DVSP i DVL Sèries) amb l'objectiu d'oferir, d'una banda, els màxims avantatges i rendibilitat a tot el procés de picking dins de les seves naus (podent carregar material de forma manual ja anessin articles petits o caixes grans) i, per un altre, facilitar el manteniment dels seus magatzems (instal·lacions elèctriques, pintura, lampisteria, neteja de cristalls, implantació de la decoració de temporada, etc.).

Ara l'AxxessorTM arriba a Espanya després d'haver constatat l'èxit en el seu funcionament.

Les seves característiques tècniques fan que s'adapti perfectament a les necessitats que poden sorgir dins d'un magatzem, augmentant la seguretat i fiabilitat.

Algunes d'aquestes característiques són un sofisticat sistema de detecció d'obstruccions que ajuda a aconseguir la màxima seguretat detectant els obstacles que pot haver-hi sota la plataforma i que a més de posar en joc la seguretat poden causar dany a les mercaderies valuoses durant l'operació de picking. El radi de Gir O, que aporta una major maniobrabilitat el que permet treballar en zones restringides, en passadissos estrets i espais reduïts. El sistema de control programable Point-N-GO, la qual cosa permet que l'operari pugui posicionar la plataforma amb precisió. L'extensió de la plataforma, aquesta és una opció exclusiva de JLG i consisteix en un complement que proporciona un abast addicional més enllà de la part davantera de la base amb el que s'aconsegueix una longitud total de plataforma ideal per al manteniment dels equips i instal·lacions o per dur a terme el Picking a qualsevol espai. I, finalment, la protecció contra sots (el sistema PHP automàtic de JLG), que protegeix a l'elevador en cas que la roda es meta en un sot.

Aquestes i altres múltiples característiques converteixen a l'AxxessorTM en un element imprescindible en la logística, picking i manteniment de magatzems.