Hispano Japonesa de Maquinaria, S.L. (HJM) - Pales carregadores de rodes

Hitachi ZW250-5

Pales carregadores de rodes: amb un pes operatiu: 20 210 - 20 640 kg, capacitat de la cullera: ISO acumulat: 2.8 - 3.8 m3 i potència màxima del motor: 181 kW (240 hp)

Fotografia de Pales carregadores de rodes
Tecnologia d'avantguarda: l'interruptor de potència ràpida augmenta la potència de la carregadora de rodes ZW-5 al moment necessari canviant la manera de treball.

Reducció dels costos de combustible: la carregadora de rodes ZW5 pot funcionar en dues maneres diferents, la qual cosa ofereix el nivell adequat de rendiment per a cada treball en particular. Un de les maneres s'empra en les operacions habituals amb l'avantatge del consum eficient de combustible, l'altre és per a tasques més exigents i permet augmentar la productivitat. La funció opcional d'apagat automàtic del motor evita el consum innecessari de combustible durant un període llarg de ralentí de la màquina.

Gran productivitat: un circuit hidràulic facilita l'operació combinada de la cullera per al treball de la càrrega.

Funcionament sostenible: un tir de partícules captura els contaminants de l'aire, que es cremen automàticament gràcies a un catalitzador d'oxidació i al control de temperatura de fuita.

Motor potent: el motor turbo de 6 cilindres i 7,8 litres refrigerat per aigua ofereix una gran potència d'excavació, velocitats de desplaçament increïbles i un gran consum de combustible.

Eix de gran resistència: els eixos Hitachi són coneguts pel seu gran rendiment i resistència, la qual cosa els fa ideals per treballar en obres molt exigents.

Cabina espaiosa: el seient amb suspensió pneumàtica calefactado pot lliscar-se més cap a enrere, amb el que s'augmenta l'espai per a la cames. També s'ha canviat la posició de la columna de l'adreça mòbil inclinable i telescòpica per crear un espai addicional.

Comoditat immillorable: un sistema d'aire condicionat regula la temperatura de l'interior de la cabina, ademas, de forma opcional hi ha disponible un filtre per als centres de treball amb residus industrials.

Informació de fàcil accés: la pantalla LCD multifunció de gran grandària permet veure la informació d'un sol cop d'ull i mostra la funció d'ajust a l'operador.

Seguretat de l'operari: la visibilitat des del seient de l'operari ha millorat gràcies a un parabrisa sense pllares i a un visor per al sol de gran grandària.

Control de moviment: un sistema de desconnexió d'embragatge permet un funcionament suau durant el treball de càrrega.

Accés ràpid i fàcil per a les labors de servei: s'ha redissenyat la coberta del motos que ara permet accedir amb facilitat als punts d'inspecció així com realitzar amb rapidesa els treballs de manteniment des del sòl.

Control de transmissió: la transmissió automàtica selecciona la marxa adequada per al desplaçament i l'excavació.

Característiques principals:

Seient calefactado amb suspensió pneumàtica.

Més espai per a les cames.

Panell de control amb disseny ergonòmic.

Nou monitor LCD a color.

Sistema eficaç d'aire condicionat.

Columna de l'adreça mòbil inclinable i telescòpica.

Accés senzill gràcies a la inclinació de l'escalerilla i als amplis esglaons.

Terminal auxiliar i emmagatzematge per a reproductors MP3.