Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Alejandro Borrell se incorpora a la dirección comercial de Ozosystems Corporation

Alejandro Borrell s'incorpora a la direcció comercial d'Ozosystems Corporation

19/06/2012

19 de juny de 2012

Alejandro Borrell Bilbao s'ha incorporat a la direcció comercial de Ozosystems Corporation, empresa especialitzada en equips de desinfecció i higienización d'ozó i equips de vapor. Borrell, amb una àmplia trajectòria professional, ha dirigit durant els últims anys la direcció comercial d'Espanya i Portugal de Polti, de les divisions Professional i Medical d'equips de neteja i desinfecció a vapor.
Imagen
“Després d'exercir la meva labor en Polti, personal i professionalment he descobert noves tecnologies en els camps de neteja i desinfecció que abasten infinitat de mercats, en els quals són necessàries una bona salubritat i higiene. Sectors com la indústria alimentària, emmagatzematge alimentari, transport, hotels, hospitals, entre molts uns altres se'ls està exigint nivells d'higiene que aplicant la tecnologia que desenvolupem en Ozosystems poden millorar-los visiblement”, afirma Borrell.

Sobre la tecnologia d'Ozosystems, Borrell declara: “Disposem de la més alta tecnologia en aplicacions d'ozó, tant portàtils com en projectes estàtics a mesura del client, tenim capacitat per fabricar equips per cobrir qualsevol necessitat. Es tracta d'una tecnologia que garanteix la més alta durada i, això acompanyat de la gamma equips d'higienización i equips de vapor, ens permet aportar solucions concorde a les necessitats de cada client. Ozosystems també està apostant pel mercat exterior i això, unit a la meva experiència en aquests sectors, significa un repte realment gratificant per a un professional”.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades