Federación Española de Entidades de Innovación y Tecnología (Fedit) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Federación Española de Entidades de Innovación y Tecnología (Fedit)
Paseo Castellana 259c Plaza 18 Torre Cristal
28046 Madrid Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑917338360  
🖷:  +34‑915671290
w:  www.fedit.es

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación

Fedit és la Federació Espanyola de Centres Tecnològics. Com a representant dels Centres i a causa de l'activitat que aquests indueixen als seus clients, Fedit és el principal agent de R+D+i privada del país i un important aliat de les empreses en la seva estratègia competitiva i d'internacionalització. Fedit treballa per impulsar i fomentar la Innovació, Desenvolupament Tecnològic i Recerca en les empreses i en la societat. La Federació està composta per 67 Centres Tecnològics, amb una plantilla superior a les 5.500 persones que donen servei a unes 30.000 empreses de forma anual. Aquestes xifres converteixen a Fedit en l'agent més actiu del Sistema Español d'Innovació (SEI).

<`p>El Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç reconeix que Fedit és l'òrgan expert en R+D+i així com el seu interlocutor privilegiat en el Sistema Español d'Innovació, i per això requereix la seva participació en els Observatoris Industrials, en els quals els Grups de Treball de Fedit participen activament.

Així mateix, Fedit pertany a diferents associacions i organismes internacionals en els quals representa els interessos dels Centres Tecnològics espanyols. Entre uns altres, forma part del Comitè Executiu de l'Associació Europea d'Organitzacions de Recerca i Tecnologia (EARTO) i és també membre fundador del Comitè Executiu de la Xarxa Internacional per a la Petita i Mitja Empresa (INSME).

Els Centres Tecnològics són entitats sense ànim de lucre que proveeixen a les empreses del seu entorn de serveis de Recerca, Desenvolupament i Innovació. Serveixen de plataforma de suport de les empreses generant i facilitant l'explotació de coneixement tecnològic.