Profine Iberia, S.A.U. - Kommerling - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Profine Iberia, S.A.U. - Kommerling
Pol. Ind. de Alcamar, s/n
28816 Camarma de Esteruelas (Madrid) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑918866005   +34‑902221422  
🖷:  +34‑918866005
w:  www.kommerling.es
Fabricant de perfils de PVC.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Profine Iberia, S.A.U. - Kommerling

Kömmerling s'implanta en l'Espanya l'any 1982, creant-se la fàbrica en 1993. (A Alemanya la marca Kömmerling té 110 anys).

Actualment Kömmerling disposa d'una xarxa oficial d'aproximadament 100 elaboradors i més de 150 distribuïdors de la marca, distribuïts per tota Espanya, i se segueixen obrint ininterrompudament nous tallers i tendes.

Activitat

Fabricació de sistemes de perfils i plaques de pvc per a finestres, portes i altres usos industrials de la construcció seguint els criteris de construcció sostenible i oferint valors quant a aïllament tèrmic i estalvi energètic es refereix. Els seus perfils superen àmpliament els requisits del codi tècnic.

Sistemes Kömmerling té establert un rigorós sistema de qualitat pel qual ha obtingut la certificació AENOR d'empresa Registrada ER-0488/200. Tots els perfils que fabriquen compten amb la marca registrada Greenline a causa de la seva composició a força de calci/zinc que s'avança a normativa europea quant a respecte i cura del medi ambient.

El pvc és un material ideal per a fusteria, a causa del seu gran aïllament tèrmic i acústic (per la seva baixa permeabilitat a l'aire). Els perfils de pvc porten reforços d'acer galvanitzat per dotar-los de més inèrcia. És un material, que a diferència de la fusta, no requereix manteniment.

Garantia de qualitat

Els perfils Kömmerling està sotmesos a:

- Control de producció en fàbrica ISO 9001.
- Marcat CE, apunto d'implantar-se de manera voluntària (febrer de 2008), ja que no serà obligatori fins a febrer 2009.
- Altres normatives: UNEIX
Estanqueïtat
Permeabilitat
Resistència al vent
Transmitància tèrmica
Resistència a l'impacto
Estabilitat dimensiona