Gremi de La Indústria de La Fusta - Datos de contacto

Ubicación y datos de contacto
Gremi de La Indústria de La Fusta
Ctra. de Vic, 15, 1r - 2a
08241 Manresa (Barcelona) España

Cómo llegar

☎:  +34‑938723108  
w:  www.gremifusta.com
Gremio de industriales de la madera

NOTA: Aunque hemos hecho esfuerzos razonables para comprobar la corrección de la ubicación de la empresa/entidad, no podemos garantizarla al 100%

Presentación

L'Associació d'Empresaris de la fusta compta amb una història de més de 400 anys, va ésser fundat l'any 1566, i aprovades les seves ordenances l'any 1567 pel Rei Felip.

L'any 1976 es van actualitzar els estatuts i va començar una nova etapa amb el nom de Gremi de la Indústria de la Fusta de les comarques de Manresa i Berga. Ja fa 31 anys d'això, i durant aquest temps s'ha lluitat per la defensa del sector i s'han assolit diversos avantatges per als seus agremiats.

El Gremi de la Indústria de la Fusta és una associació empresarial de les indústries de la fusta i el moble que agrupa a Fusters, Ebanistes, Fabricants de Mobles, Fabricants de Fusteria d'obres, Tapissers, Fabricants de cadires, Envarnissadors i Lacadors, Fabricants de Marcs i Motllures, Modelistes, Fabricants de Parquet, Torners, Tallistes, Maquetistes, Restauradors, Fabricants de Raspalls i Pinzells, Col·locadors i Muntadors, i demés Industrials del Sector.

L'objectiu del Gremi, és la representació, gestió i defensa dels interessos econòmics, socials, laborals i professionals dels agremiats davant de qualsevol organisme, jurisdicció o instància.