Barberán, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Barberán, S.A.
Galileo, 3-9 - Pol. Ind. Camí Ral
08860 Castelldefels (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑936350810  
🖷:  +34‑936361555
w:  www.barberan.com
Fabricant de maquinària per a la fusta, alumini i PVC.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Barberán, S.A.

Empresa establerta en 1929. Des de llavors contínua subministrant les millors solucions en sistemes de vernissat, impressió, recobriment, escatat,laminatge, post-format, encolat així com una àmplia gamma de maquinària complementària. Les seves línies estan dissenyades per millorar la seva productivitat i reduir els seus costos de fabricació, tenint sempre en compte el respecte pel medi ambient. Barberán disposa d'unes modernes instal·lacions de més de 27.000m2(divisió acabat, divisió recobriment, divisió laminat i divisió encolat) situades en la localitat de Castelldefels (Barcelona-Espanya); amb una magnífica ubicació, donada la seva proximitat al port marítim i a l'aeroport de Barcelona.

Una empresa capdavantera en el sector, per a molts el soci ideal en desenvolupament, disseny i fabricació de maquinària que cobreix les necessitats individuals dels clients més exigents, sempre utilitzant nostra pròpia tecnologia d'avantguarda. Les més de 2.600 empreses que utilitzen els seus sistemes de vernissat, impressió, recobriment, laminatge, post-format, encolat i escatat avalen els coneixements i experiència de Barberán al mercat mundial, com una empresa innovadora, creativa i flexible. Compta amb un equip humà altament qualificat de més de 180 professionals en les seves instal·lacions centrals.

Barberán, S.A.dedica tots els seus esforços a la recerca i desenvolupament de noves tecnologies per així poder donar a tots els seus clients el màxim de fiabilitat, qualitat i flexibilitat operativa. Des de la maquinària standard a les més sofisticades línies, incloent els programes informàtics més complexos que incorporem en les nostres màquines, són desenvolupats íntegrament pel nostre propi personal.

El primer objectiu de Barberán, S. a. és oferir a cadascun dels seus clients els productes de la més alta qualitat. Amb aquesta filosofia, sotmeten tots els procediments a rigorosos controls de qualitat, des de l'adquisició de matèria primera, la producció, la instal·lació fins al servei posventa.

Com a part d'un constant esforç de recerca i desenvolupament de noves tecnologies, posa els seus laboratoris de proves i assajos, a la disposició de clients, universitats, centres de R+D i proveïdors de vernissos, cues, etc., on es poden fer tot el tipus de proves a nivell industrial.