Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La Universidad de Deusto presenta el libro ‘El Método del Caso EGA Master’

La Universitat de Deusto presenta el llibre ‘El Mètode del Cas EGA Master’

20/12/2013

20 de desembre de 2013

El passat 12 de desembre la Universitat de Deusto va presentar el llibre escrit per Luis Alberto Aranberri ‘Amatiño’ ‘El Mètode del cas EGA Master’. Luis Aranberri és un referent del periodisme basc, en l'empresa, en la cultura i en la política. El pròleg del llibre ha estat escrit per Pedro Luis Uriarte, autèntica eminència del món de la política i les finances, qui va anar el primer Conseller d'Economia i Hisenda del primer Govern Basc, i durant el període 1994 -2002 Conseller Delegat del BBVA.

D'esquerra a dreta: G. Dorronsoro, degà de Deusto Business School, I. Garmendia, president d'EGA Master, L.A. Aranberri, periodista i J.J...
D'esquerra a dreta: G. Dorronsoro, degà de Deusto Business School, I. Garmendia, president d'EGA Master, L.A. Aranberri, periodista i J.J. Imaz, president de Petronor

El llibre ha estat publicat per la Universitat de Deusto, fundada per la Companyia de Jesús. Una bona part dels principals empresaris, banquers i advocats d'Espanya han passat per les seves aules.

L'acte, que va ser presentat per Guillermo Dorronsoro, degà de la Deusto Business School, i Josu Jon Imaz, president de Petronor, va comptar amb l'assistència de diverses personalitats com el Diputat General d'Àlaba, Javier d'Andrés; el Diputat d'Hisenda, José Zurita; el president de Kutxa Bank Mario Fernández; la secretària general de Confebask, Nuria López de Guereñu, o la Tinent d'Alcalde, Idoia Garmendia.

Iñaki Garmendia, president i fundador d'EGA Master, va repassar la història de l'empresa i va desgranar les claus de l'èxit: innovació, internacionalització, integració horitzontal com a mètode de fabricació, orientació al client i un equip humà sòlid, compromès, ben format i motivat.

Amb aquest llibre sobre EGA Master, Deusto Business School inicia una col·lecció sobre casos d'èxit empresarial.

El llibre serà publicat a més d'en espanyol i basc, en anglès, francès, portuguès, xinès, rus, àrab, japonès, alemany, italià i hebreu.

Empreses o entitats relacionades

EGA Master, S.L.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    12/06/2024

  • Newsletter Ferretería

    05/06/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis