LYL Ingeniería, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
LYL Ingeniería, S.L.
Salvador Espriu 59, 3º 2ª
08005 Barcelona Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑935353573  
🖷:  +34‑‑+34 ‑38 701
w:  www.lyl-ingenieria.com
Solucions en tràfic, logística i indústria.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
LYL Ingeniería, S.L.

En LyL Enginyeria centrem la nostra activitat a subministrar la solució altament tecnològica que millor satisfaci les necessitats dels nostres clients a les àrees de tràfic, logística i indústria.

Iniciem l'activitat fa prop de 10 anys, desenvolupant, fabricant i comercialitzant equipament per a vehicles d'emergència especialment per a cossos policials.

Des dels inicis fins al dia d'avui hem dedicat els nostres recursos a oferir solucions innovadores, tecnològiques i amb un elevat valor afegit, la qual cosa ens ha permès ser pioners en molts dels àmbits que ens competeixen.

Posteriorment continuem la nostra activitat en el sector de logística i indústria en col·laboració amb les empreses capdavanteres del sector a nivell mundial.

La nostra Seu Central està situada a Barcelona. Disposem d'un centre de producció en St. Adrià del Besòs (Barcelona) i d'una seu de servei tècnic situada a Móstoles (Madrid).

La visió de LyL Enginyeria reforça la seva voluntat com a companyia de mirar al futur i la seva determinació per proporcionar productes i solucions innovadores que beneficiïn als nostres clients. En aquest aspecte, resulta d'especial rellevància l'expansió de l'empresa tant a nivell europeu com a sud-americà.