Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Hay negocios fáciles y negocios difíciles

Hi ha negocis fàcils i negocis difícils

Ibon Linacisoro - Director15/02/2008

13 maig 2008

El seu pare era un ric mercader i la va satisfer d'atencions en el seu remot país d'origen, un lloc dur que li va prendre a la seva mare quan ella era tan sols una nena de quatre anys. L'any passat, misteriosament, en un viatge de negocis, el pare va desaparèixer a França i el van donar definitivament per mort després d'un llarg i angoixant procés de recerca. Ella ja té 22 anys i un problema. El seu pare, que va lliurar la seva vida al treball per engreixar les seves arques i atendre a la seva particular princesa, havia dipositat abans de morir més de tres mil milions de dòlars en un banc de la seva ciutat. Un diners destinats a una inversió a Europa, però que ella, Anna, 22 anys i òrfena, té la desgràcia de no poder recuperar sense la nostra ajuda. I ens demana, probablement a uns quants que "donem el perfil", segons diu al seu e-mail, que li donem el nostre número de compte per ingressar aquests diners, que només ho pot recuperar i que, naturalment, ens quedarem amb un substanciós percentatge.

Aquest tipus de casos són cada vegada més freqüents. Un negoci difícil, però segur que fructífer. El negoci de la màquina-eina és una broma al costat del complex món de l'estafa (perdona, princesa, per aquesta gruixuda paraula). De fet, no hi ha més de fer una màquina i vendre-la, millor si són dos o fins i tot tres. Però Anna i altres com ella ho tenen complicat, necessiten de la bona voluntat d'altres i això escasseja en els nostres temps, més fins i tot que la ingenuïtat. En el negoci de la màquina-eina, per contra, no té un més que llegir aquesta revista, veure per on van els trets, i seguir amb audàcia per la senzilla via de les tendències que marquen el camí. I a esperar, que sempre hi ha algú que necessita una màquina i ens crida per comprar, especialment ara que alemanys i terrícoles diversos de llengües estranyes omplen les carteres de comandes dels fabricants. Les màquines grans s'estan imposant, igual que les multitarea.net, han après que si nosaltres diem que la tendència va per aquí, és que va per aquí.net, han après que si nosaltres diem que la tendència va per aquí, és que va per aquí., han après que si nosaltres diem que la tendència va per aquí, és que va per aquí. Això constitueix una veritat fins i tot major que la de la història de la nostra comuna coneguda Anna, la noia que no ha volgut tenir una vida fàcil fent màquines i que s'ha llançat a la recerca d'un número de compte a Europa.

A nosaltres, en Metalunivers-Interempreses, ens encanten les veritats absolutes. Aquí van dos: Visites a Interempresas.net el 2007 = 5.666.817. Pàgines vistes = 38.247.160.

Anna, princesa, si ens llegeixes, busca al teu benefactor en Interempreses. Si el que busques existeix, nosaltres el tenim.

foto

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Colocación de formatos grandes de cerámica sobre lamina de desolidarización y perfiles de remate

    Colocación de formatos grandes de cerámica sobre lamina de desolidarización y perfiles de remate

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    09/05/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    07/05/2024

Enllaços destacats

Pamplona (5 - 6 junio 2024)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasCasa Decor Decor 2024 (11 abril - 26 mayo)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis