Ininsa - Invernaderos e ingeniería, S.A. - Equipament per a vivers

Ininsa

Taules d'exposició: per a plantes

Fotografia de Taules d'exposició
La signatura Ininsa (Hivernacles i Enginyeria) presenta les taules d'exposició per a plantes: una gamma de taules cromàtiques. Aquestes taules estan destinades a aquelles empreses del sector que compten amb punts de venda directes al públic, i especialment a centres de jardineria, vivers, Cash & Carry, floristeries o grans centres comercials.

Les taules d'exposició cromàtiques es poden subministrar totalment pre-lacadas (baranes superiors i potes inferiors) o amb les baranes superiors pre-lacadas. La signatura disposa d'una àmplia gamma de colors per poder realitzar les taules, entre els quals destaquen: el negre, verd, blau, blanc, crema, vermell, groc, i taronja.

El Departament de R+D d'Ininsa ha desenvolupat aquestes taules d'exposició a partir dels seus anteriors models, seguint amb la seva política de fabricar productes de fàcil muntatge per al client final.

L'aspecte estètic de les taules està pensat per fer més atractiu el producte objecto d'exposició, ja es tracti de plantes o de qualsevol altre producte exposat en el punt de venda.