Durán Electrónica, S.L. - Anemòmetres

Duran Electrónica WindSonic

Anemòmetres ultrasònics bidireccionals: per a ambients basats en terra i marins

Fotografia de Anemòmetres ultrasònics bidireccionals
Una alternativa real de baix cost a sensors de vent convencionals de cazoleta/penell/hèlix en una sola unitat. Ideal per a aplicacions que demanden una percepció del vent econòmica, windSonic és adequada per a ambients basats en terra i marins.

WindSonic és de construcció robusta, d'alta resistència dissenyada per aguantar la seva instal·lació i ús sense por de sofrir danys comunament experimentats amb cazoletas, penells i hèlixs més fràgils.

Sense la necessitat d'un costós calibratge en instal·lació o manteniment, i amb un exterior anticorrosión, WindSonic és una veritable unitat per ajustar i oblidar.

El seu disseny flexible li permet configurar fàcilment WindSonic per proporcionar-li la informació que requereix. Usant el programari subministrat és possible seleccionar el ràtio de sortida i triar les unitats de mesura que més s'adeqüin a la seva aplicació. Assegurant tant precisió com a fiabilitat, WindSonic automàticament transmet un codi de status de l'anemòmetre amb cada enviament d'informació per indicar la seva status operatiu. Disponible en quatre opcions, oferint un ampli rang de sortides analògiques i digitals.

Característiques tècniques:

• Baixa velocitat d'arrencada.

• Anticorrosión

• No necessita calibratge

• Construcció robusta

• Operativa de 0-359ª auteética (no hi ha punt mort)

• Velocitat i adreça del vent en una sola unitat

WindSonic s'utilitza àmpliament en: HVAC, control de la contaminació, estacions meteorològiques portàtils, estacions meteorològiques de carretera i túnels.