Pulverizadores Fede, S.L.U. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Pulverizadores Fede, S.L.U.
Pol. Ind Castilla Vial 3, Parcela 61G-F
46380 Cheste (València) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑962510369  
🖷:  +34‑62512137
w:  www.fedepulverizadores.com
Fabricació de maquinària agrícola per a la protecció de cultius

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Pulverizadores Fede, S.L.U.

Pulverizadores Fede S.L. és una companyia familiar fundada en 1967 per Federico Pérez, qui, en unes condicions precàries, va invertir tot el seu petit patrimoni personal i el de la seva esposa, María Isabel, en la creació d'aquesta empresa i en els primers motlles. Després d'uns inicis molt durs, va aconseguir, donant un extraordinari servei posventa i amb l'ajuda dels seus germans Vicente i Enrique, fer-se un buit al difícil mercat de la maquinària agrícola.

Amb el temps, s'han incorporat, els seus fills Fernando, Remedios i Federico, actualment propietaris de la companyia.

Al desembre de 2004, aconsegueix el certificat de qualitat ISO 9001 2000, atorgat per BVQI, dotant a la companyia d'una organització capaç d'absorbir l'important creixement que estava tenint.

Compta amb un departament de R+D+i, on el seu equip tècnic crea màquines exclusives que han donat com a resultat nombroses patents com a equips innovadors que han revolucionat el mercat.

Pulverizadores Fede, S.L. fabrica màquines d'alta qualitat i prestacions, pel que té instal·lat un rigorós control de qualitat, tant dels components així com de les màquines ja acabades.

En l'actualitat, és sens dubte la marca de referència de qualitat i prestigi dins del món de la pulverización a Espanya, així com en alguns dels països on aquesta presents, sent una de les marques més venudes.

Pulverizadores Fede S.L. és avui una empresa dinàmica, fort, competitiva i organitzada, que treballa sempre buscant la satisfacció del client. Tenim una excel·lent xarxa de Distribuïdors a Espanya així com als països on estem presents.