Instrumentos Testo, S.A. - Mesuradors de temperatura i humitat (termohigròmetres)

Testo

Transmissors de temperatura, humitat i pressió diferencial: de gran precisió i fiabilitat

Fotografia de Transmissors de temperatura, humitat i pressió diferencial
Instruments Testo S. a. introdueix al mercat una gamma de productes que mesuren la climatització d'un edifici amb gran precisió i fiabilitat. Gràcies a uns mesuraments exactes es pot ajustar òptimament el sistema de ventilació i aire condicionat obtenint així, un elevat estalvi en costos operatius.

Amb els transmissors testo 6920 per a temperatura, testo 6621 per a humitat i temperatura i testo 6321 per a pressió diferencial, els paràmetres essencials per determinar les condicions ambienti es mesuren de forma molt precisa.

Els transmissors testo es lliuren llests per al seu ús. Les següents funcions estan disponibles via el connector extern i el programari P2A para PC: parametrització d'unitat i escalat, ajust dels sensors (1 punt, 2 punts), ajust de les sortides analògiques i registre dels històrics de parametritzacions, ajustos i processos realitzats amb el programari P2A en el PC.

Mitjançant un connector extern,així s'evita obrir el transmissor,i un adaptador específic, amb els instruments de la classe Referencia testo 400 o testo 650 i uns senzills passos en els seus menús de funcionament es pot ajustar el transmissor. Així, aquest sempre està llest per a mesuraments precisos i fiables, reduint conseqüentment els costos operatius i de manteniment.

Els transmissors testo són adequats per al monitoratge de la climatització en edificis, per exemple en immobles industrials i comercials (sales de producció, magatzems), edificis d'oficines i administracions; outlets i pavellons de fires; museus i biblioteques; i escoles, hotels o centres mèdics.