Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El humanoide baila el wiki waka y tuitea

L'humanoide balla el wiki waka i tuitea

Ibon Linacisoro. Director d'Interempresas25/02/2011
Imagen

25 de febrer de 2011

Hi ha gent la sola presència omple l'espai. La seva cara, el seu gest, el seu físic són el seu carisma. Altres no han estat dotats d'aquesta manera per la natura, però porten el carisma en la paraula, en la veu i la forma d'expressar. Omplen l'espai quan obren la boca. També n'hi ha que, sense tot això, han desenvolupat una personalitat tan amable, propera, simpàtica i divertida que és aquesta la seva manera d'omplir l'espai. I finalment hi ha els que des de sempre han tingut dificultats per omplir espais i mai han destacat en el grup. Ignorem si tot això ha estat tingut en compte pels creadors de R2, Robonaut 2, el tripulant no humà a bord de l'última missió del Discovery llançat el 24 de febrer. Com serà compartir espai amb un humanoide? Serà el gracioset, el calladet, el sibil · lí, el vague, l'entusiasta, el prudent? Es alegrarà quan la missió es compleixi amb èxit? ¿Ballar?

Feu servir amb les seves mans les mateixes eines que els humans, les seves articulacions imiten els nostres moviments i és capaç d'aixecar amb els seus braços un pes de 9 quilos. Però tot això, o semblant, ho poden fer altres màquines. Per què llavors se l'anomena humanoide? Ha de tenir una mica més i aquesta cosa més ha d'estar en l'emocional. Serà tocar l'espai i arrencar amb el waka waka, en el que serà la primera demostració d'humanoides de humanoide. Serà ballar el waka waka i llançar seguit, fins i tot durant, a tuitejar amb els companys i fans o com es diguin els que tuitejar amb un al Twitter. No és broma, R2 va començar la seva aventura en 140 caràcters amb un "Hola món! El meu nom és Robonaut 2... Em vaig a l'espai!" 000 seguidores.000 seguidores.000 seguidores.000 humans seguidors d'un humanoide, que, segons la Wikipedia, és qualsevol ésser l'estructura corporal s'assembla a la d'un humano.l s'assembla a la d'un humà. Les wikis substitueixen els diccionaris, de la mateixa manera que els humanoides als companys de vol. Els àgils dits de R2 en el tuitea li serviran per buscar les seves coses a la Viquipèdia i altres wikis. Segur que sabrà ballar el waka mentre cerca al wiki, alhora que repara una avaria i fins i tot fa cistells de vímet amb els peus. Però el humanoide mai adquirirà la condició d'humà. En la seva eufòria mecànica del wiki waka no serà capaç d'advertir el patiment de tants humans a l'Àfrica, al nord d'Àfrica. És clar que tampoc està molt clar que els humans ho comprenguem. Per què hi ha tanta fam a l'Àfrica o per què són simultànies les revoltes contra les dictadures en els països del nord? Em temo que R2 no tindrà una explicació molt més convincent que la nostra: Perquè això és Àfrica.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Vitivinícola

    23/05/2024

  • Newsletter Vitivinícola

    16/05/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis