Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a ¡Que la fuerza nos acompañe!

Que la força ens acompanyi!

Ibon Linacisoro, Director15/09/2007

24 desembre 2008

S'ha acabat. Prou de llàgrimes Que corri el cava! Que abundi el torró! ¡Mengem i beguem tots amb fruïció en aquest Nadal de les penes i les tristeses! ¡Apaguem el televisor si algú torna a esmentar la crisi, deixem el diari al quiosc, llevem les piles a la ràdio, evitem Internet! Amics tots, el poder està en les nostres mans si ho volem, la unió fa la força. Un esforç entre tots per poder aplicar, de veritat, aquest esperit nadalenc. Un mica de si us plau, senyors!

Travessem un moment fatídic en les nostres vides. Ens debatem entre que el món segueixi girant o que el món s'aturi. En Interempreses, sense cap dubte, volem que segueixi girant. I com voler és poder, el món seguirà girant. I amb ell, esperem seguir girant nosaltres, desitgem que girin i girin tots aquells que col·laboren amb nosaltres, totes aquelles persones amb les que treballem, els que ens llegeixen, però també els que no ens llegeixen, els que s'anuncien en el nostre mitjans i els que no s'anuncien, els que ens coneixen i els que no poden ni tan sols imaginar la nostra existència. Són bones dates el Nadal per desitjar el bé a tothom. Són bones dates també per mirar el nou any amb determinació, amb la capacitat suficient per discernir el rellevant del intranscendent. El que ens pot apagar l'alegria, del que ens pot encendre la il·lusió.

Deixar-nos vèncer per l'ocàs dels temps de bonança serà com abandonar l'esdevenir de l'econòmic. Irremeiablement, el laboral ens afecta en el personal. A veure qui és capaç de mostrar alegria des de l'atur, o des de llocs de responsabilitat en una empresa en dificultats. Difícil sobreposar-se a la dificultat. Però la força està en el nostre interior. Un futur millor ens espera si entre tots ho forcem. La força ens acompanyarà si busquem la seva companyia.

Això és el que desitgem a tothom, a part, és clar, que es mengi i begui amb fruïció. Que no per pintar aquí un conte de color de rosa ens anem a oblidar de menjar i beure.

Amics, enemics, persones, animals i plantes, us desitgem a tots el millor Nadal possibles... bé, no. Us desitgem...

BON NADAL i FELIÇ ANY NOU!

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Vitivinícola

    23/05/2024

  • Newsletter Vitivinícola

    16/05/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis