Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El polímero de Calímero

El polímer de Calimero

Ibon Linacisoro, Director15/03/2007
Era Calimero un ésser viu animat que va entretenir una certa generació d'actuals habitants del planeta Terra. Caracterizábase nostre amic Calimero (la direcció d'aquesta revista s'ha permès la llibertat de canviar l'accent a aquest nom en nom d'un vers més fluid) per la seva actitud victimista, el seu gest trist i la seva forma d'abordar les qüestions: sempre trist, sempre víctima. Però Calimero sortia victoriós de totes les historietes, amb el seu casc de closca d'ou, amb els seus ulls tristos, la qual cosa hauria de fer pensar als del polímer, perquè és ja gairebé una forma de vida aquesta planyívola actitud davant les circumstàncies. La veritat és que la indústria espanyola dels plàstics porta anys arreglant per trobar el seu camí, són molts els que se sorprenen per la ràpida evolució d'aquesta indústria a Espanya. Però la queixa, la sensació de desastre, la teoria de la mà negra contra nosaltres està ja tan impregnada entre els habitants del planeta Espanya que el mateix Calimero quedaria com optimista davant de la indústria del polímer. Ni en els millors anys s'escoltava un discurs totalment optimista. Però si el futur és dels plàstics! Si el mateix Calimero hagués optat per un polímer per a la protecció del seu cap en lloc d'aquest casc de closca d'ou que la naturalesa li va regalar. La naturalesa era sàvia fins que van arribar els polímers. El polímer del casc de Calimero ja hauria millorat mentrestant notablement i seria ara més resistent, més prim, més ignífug. Qui sap si incorporaria pulsòmetre, retrovisor amb antibaf, i fins i tot, per què no, la PS3, l'últim de la playstation que ja ha arribat a Espanya. Calimero, amb el polímer, hauria guanyat molts enters.

No només ell. Cada vegada que algú llança alguna cosa revolucionari, sempre que hi ha cues a les botigues, el que està contenint aquest contingut preuat, una PS3, per exemple, és d'un, dos o un munt de polímers. De què és el comandament d'un cacharrito d'aquests? De plàstic. Quants components de plàstics té el comandament o l'equip en si? Ni idea. Però segur que molts. I sobretot, seria tot això possible sense els polímers? Doncs difícil. I aquest "tots pel plàstic" serveix per endevinar un futur prometedor. Cal no deixar que Calimero, que no va aprofitar la seva polímer, tingui èxit en el seu afany d'inculcar el pessimisme, que no es faci fosc les perspectives. Com ja hem conclòs en altres ocasions, llarga vida al polímer, sense Calimero.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Vitivinícola

    23/05/2024

  • Newsletter Vitivinícola

    16/05/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis