Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Rodolfo Langostino

Rodolfo Llagostí

Ibon Linacisoro, Director01/12/2006
Què dirien els nostres avantpassats? En bona part per culpa de la nostra indústria dels plàstics ja res és el que sembla. És de pell o és de plàstic aquest bossa que ens han regalat els Reis Mags? Són de fusta o de PVC aquestes finestres del restaurant on la nostra empresa ens va portar a sopar el passat 15 de desembre? Era el llagostí que van servir els nostres sogres de carn i bigotis o era una perfecta imitació en algun polímer comestible? Per descomptat, per la qual cosa va costar empassar, era polimèric. Rodolfo Llagostí s'ha passat a la modernitat i ja no envia els seus congèneres a les nostres taules per Nadal, sinó que ha creat tot un exèrcit de llagostins modelats que adornen la taula perfectament, encara que no acaben de convèncer els de paladar fi. Sí que és cert, però, que després de destapar les ampolles de vi tot i que potser començarà a ser més correcte dir "dessiliconar" ampolles si la silicona segueix arraconant al suro qualsevol llagostí val, ja que el paladar perd propietats gustatives amb el vi. I al voltant dels llagostins artificials a la taula, les famílies es van congregar amb el seu aspecte no menys irreal, amb pentinats peinadísimos per semblar despentinats o robes noves molt trencades que volien semblar velles. Els més nous vol ser vell, els vells volen ser nous, recuperar la pell elàstica, brillant, acolorida i plena de vida de la seva infantesa. Sempre la insatisfacció com a color de fons, la paradoxa portada a l'extrem.

Arribarà un moment en què el plàstic que simula ser fusta en el quadre de comandament del cotxe, pretengui semblar-se al plàstic. Però no directament, sinó de forma complexa. Voldrà ser fusta, però tenir aspecte de plàstic als ulls de l'usuari, tot i ser plàstic i no fusta. Més fusta és per cert la que necessita l'estufa del sector dels plàstics, el foc s'ha debilitat durant el 2006 després d'uns anys de llum i calor. Més fusta, és millor, més fusta d'aquesta que és de plàstic, perquè no comparem el valor calorífic de la fusta amb el dels plàstics, que també en això guanyen amb un menys i els peus lligats.

Més fusta de plàstic, més plàstics, més coses de veritat, però, sobretot, més salut i més plàstics, és clar. I un FELIÇ ANY NOU!

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Vitivinícola

    23/05/2024

  • Newsletter Vitivinícola

    16/05/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis