Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La FEV acude a la reunión sobre el fin de las sanciones de China

La FEV acudeix a la reunió sobre la fi de les sancions de Xina

31/03/2014

31 de març de 2014

El secretari general de la Federació Espanyola del Vi, Pau Roca, va assistir el passat 27 de març a Brussel·les a una reunió entre el comissari europeu de Comerç, Karel de Gucht, i els representants de les principals associacions nacionals del sector vitivinícola, agrupats en el Comitè Européen donis Entreprises Vins, del que la FEV forma part. El motiu de la reunió era analitzar el recent acord entre el Ceev i la patronal xinesa del vi, Cada, que posa fi a les recerques comercials de Xina contra els vins europeus. Tant De Gucht com la resta de comissaris van acollir amb satisfacció la conclusió amistosa d'aquesta prova als vins procedents de la UE i van assenyalar que l'acord permetrà, entre altres coses, “enfortir encara més les relacions bilaterals entre la Unió Europea i Xina”. Al final de la reunió, el secretari general de la FEV, Pau Roca, va declarar que la trobada “ha servit per comprovar l'alt nivell de col·laboració entre el sector del vi i la Comissió Europea”. A més, des de la Federació se li va comunicar al comissari “la nostra inquietud per futurs problemes similars en altres mercats i la necessitat d'estar preparats, buscant fórmules de suport”.

Per al president del Ceev, Jean-Marie Barillère, "més enllà que els exportadors de la UE prossegueixin les seves operacions en un mercat estratègic i en creixement com Xina, la bona execució de la cooperació entre empreses xineses i europees representa una gran oportunitat per al desenvolupament de les relacions comercials bilaterals i obre oportunitats a llarg termini per al sector vitivinícola de la UE”. Per la seva banda, el secretari general del Ceev, José Ramón Fernández, va expressar el seu agraïment a la Comissió Europea pel seu suport “al llarg de tot el procediment, la Comissió, juntament amb els governs dels Estats Membres, ha recolzat sistemàticament les opinions del sector vitivinícola i ha defensat l'opinió que el cas presentat per les autoritats xineses era infundat”. Així mateix, va agrair l'assessorament constant de la Comissió al Ceev en qüestions tècniques i el contacte constant amb les autoritats xineses.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Vitivinícola

    19/09/2024

  • Newsletter Vitivinícola

    12/09/2024

Enllaços destacats

Simei

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis