SSI Schaefer Sistemas Internacional, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
SSI Schaefer Sistemas Internacional, S.L.
C/Can Pi, 17 - Pol. Ind. Gran Via Sur
08908 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Espanya
☎:  +34‑934751717   +34‑934751713  
🖷:  +34‑934751718
Projectes d'automatització integral, sistemes de preparació de comandes d'alt rendiment, tecnologies de picking, programari logístic, miniloads, transelevadores, magatzems de gran altura, autoportantes, prestatgeries de picking, dinàmiques i de paletización, altells, entreplantas, caixes i contenidors.

Es mostrar la zona aproximada en la que l'empresa està ubicada.

Presentación
SSI Schaefer Sistemas Internacional, S.L.

Instal·lem.... solucions completes

Des de fa dècades, SSI Schäfer és un dels principals proveïdors de solucions completes de productes d'alta qualitat per a magatzems, empreses i sistemes de recollida de residus. Des de caixes que s'ajusten al seu corresponent nivell en un mòdul fins a sistemes integrats de prestatgeries i equipament per a tallers: tot forma part d'un sistema modular global, ampliable indefinidament.

La presència internacional, l'experiència i un servei exemplar constitueixen avantatges quan es tracta de planificar i dur a terme estratègies innovadores. La confiança dels clients es guanya des del principi, demostrant competència en l'assessorament i el servei. Un compromís ampli durant anys crea know-how en el desenvolupament, la fabricació, el muntatge i la instal·lació. Serveis complets i una qualitat perfecta segons les normes DIN EN ISO 9001: una solució per a tot.

Gràcies a les inversions en maquinària moderna i en les més actuals tecnologies de fabricació, així com l'aplicació d'estrictes controls de qualitat i procediments d'assaig, seguirem garantint en el futur el nostre elevat nivell de qualitat. Tots els productes de SSI Schäfer estan preparats per satisfer els requeriments més exigents.

SSI Schäfer: solucions sistemàtiques