Dematic Logistic Systems, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Dematic Logistic Systems, S.A.
Alemania 2-4
28821 Coslada (Madrid) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑912057749   +34‑912057700  
🖷:  +34‑912057902
w:  www.dematic.es
Fabricació d'equips de manutenció i sistemes d'automatització logístics per a la indústria i la Distribució

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Dematic Logistic Systems, S.A.

Dematic Logistic Systems, S. a., pertany al Grup Dematic, líder mundial en solucions i sistemes per a l'automatització logística, amb productes propis que cobreixen les necessitats per als processos automatitzats, flux de materials, classificació automàtica i emmagatzematge robotitzat.

Dematic Logistic Systems, està present en tots els sectors Industrials i de la Distribució i a nivell mundial, dins del Grup Dematic, és responsable per als mercats logístics del Sud d'Europa i MERCOSUR.

És fabricadora de:

  • EQUIPS I SISTEMES AUTOMÀTICS PER A MANEIG I MAGATZEMATGE DE CÀRREGUES: Carrusels horitzontals, Carrusels verticals, Sistemes automàtics per a la preparació de comandes, Tanselevadores de paletes i Mini Lloeu.
  • MANUTENCIÓ CONTÍNUA: Monocarriles, Tobogans, Transportadors a nivell de sòl, Transportadors aeris, Transportadors de banda, tela o cautxú, Transportadors de safata, Transportadors de cadena i cadena enterrada, transportadors de corrons i roldadas, transportadors de tauler articulat, Transportadors de cargol sense fi, Transportadors magnètics, Transportadors metàl·lics, Transportadors per gravetat, Transportadors telescòpics,etc. Tot tipus de classificadors, simples i dobles d'alta velocitat.
  • PRESTACIONS DE SERVEIS: Manteniment i seguretat.
  • ENGINYERIES I CONSULTORIES: Enginyeria de projectes clau en mà.
  • PROGRAMARI DE GESTIÓ: Programari logístic per a planificació i distribució, Programari per a control i gestió de magatzems.