Aqua eSolutions, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Aqua eSolutions, S.A.
Av. Bruselas, 5 Edificio Bruselas
28108 Alcobendas (Madrid) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑917334200  
🖷:  +34‑3840070
w:  www.aquaesolutions.com
Programari empresarial

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Delegaciones

Delegación Catalunya

Aqua eSolutions, S.A.- Barcelona

Wold Trade Center - Moll de Barcelona, s/n

08039 Barcelona

☎:+34‑934329770  

Delegación Andalucía

Aqua eSolutions, S.A.- Granada

José Luis Pérez Pujadas, 14 Ed. Forum

18006 Granada

☎:+34‑958227412  

Delegación Islas Canarias

Aqua eSolutions, S.A. - Tenerife

Av. Francisco La Roche 31

38001 Santa Cruz de Tenerife

☎:+34‑922534538  

Presentación

Aqua eSolutions és una companyia fabricadora de solucions de gestió empresarial que compta amb 16 anys d'experiència al mercat, període de temps en el qual ha dut a terme projectes d'implementació de sistemes empresarials dirigits a optimitzar el rendiment i l'eficàcia de les companyies, orientant els seus models de negoci als clients.

Amb oficines a Madrid i Barcelona, Aqua eSolutions duu a terme la comercialització dels seus sistemes empresarials a través d'una xarxa de partners formada per més de 25 consultores, certificades Aqua Solution Centers i presents en tot el territori nacional.

Aqua eLab: La fórmula mestra per fer créixer el seu negoci

Aqua eLab és una solució desenvolupada específicament per a empreses químiques, que simplifica la gestió dels processos de producció, garantint el rigor necessari en el seu disseny i execució. Amb això, aconseguirà una alta qualitat en el seu producte final i una ràpida tornada de la seva inversió.

Podrà generar escandallos, controlar productes semielaborados, definir toleràncies, pautes d'inspecció per garantir la qualitat dels productes, gestionar les característiques de l'envasament i moltes altres funcionalitats.

Gràcies a la seva potent eina analítica, podrà conèixer els costos de fabricació i ajustar els seus processos per maximitzar el benefici.

Així mateix, Aqua eLab implementa mecanismes de seguretat tant en aspectes interns: processos per divisió i usuari, com en els referents a normativa vigent: tractament de mercaderies perilloses (ADR), frase de risc, entre uns altres.

Una inversió per impulsar el creixement del seu negoci en gestionar el procés de fabricació i distribució dels seus productes i optimitzar el valor de les interaccions amb els seus clients.


· Producció
· Dissenyo de la producció
· Planificació i execució
· Control de qualitat
· Envasat
· Gestió de magatzem
· Control i anàlisi de costos
· Seguretat
· Cartes de port (ADR)
· Mobilitat