DSV Solutions Spain - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
DSV Solutions Spain
Pagesia s/n - Pol. Ind. Molí de la Bastida Sector W
08191 Rubí (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑931807400   +34‑933903200  
🖷:  +34‑931807401
w:  www.dsv.com

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
DSV Solutions Spain

En 1976, 10 transportistes independents van fundar a Dinamarca l'empresa DSV -De Sammensluttede Vognmaend- (en espanyol "Els transportistes units").

A partir de llavors, DSV ha anat creixent i consolidant-se amb la compra d'empreses del sector. Actualment DSV és una important multinacional del sector que brinda solucions de logística i transport a la mesura del client.

DSV li ofereix serveis globals de transport terrestre, aeri & marítim i solucions logístiques. L'organització espanyola forma part del Grup danès DSV. Amb més de 500 oficines en 60 països i presència en més de 110 gràcies a la col·laboració amb partners i agents, els nostres més de 21.300 professionals a tot el món es responsabilitzen de la gestió de mercaderies amb la major fiabilitat i eficàcia. El grup DSV va facturar en 2009 a nivell mundial 4.800 milions d'Euros.

Ofereixen l'oportunitat als clients de rendibilitzar els seus costos en la cadena de subministrament, transformant els seus costos fixos en variables, així com optimitzar els seus processos de treball. Com a operadors globals, aporten cobertura internacional en transport multimodal, com a professionals del sector, els serveis de logística integral abasten totes les cadenes de subministrament.

Considerant sempre els paràmetres de competitivitat més importants: innovació, qualitat, flexibilitat, know-how i preus. És per això que l'esforç a integrar noves tecnologies en els serveis, redissenyant els processos, buscant alternatives innovadores i avantatges competitius que creuen valor per als clients.