Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Más luz natural, más confort y menos consumo energético en la nueva generación de ventanas de tejado
Velux presentarà les seves últimes novetats en Veteco 2014

Més llum natural, més confort i menys consum energètic en la nova generació de finestres de teulada

Redacció Interempresas21/04/2014

Velux llança una nova generació de finestres que representen un salt d'una dècada en el futur de les finestres de teulada, proporcionant més llum natural, més confort i menys consum energètic.

Liderar el desenvolupament de millors espais per viure i treballar significa també ajudar a construir edificis energèticament eficients en els quals la llum natural i la ventilació proporcionin el màxim confort. Liderar suposa innovar, convertir el futur en present. La Nova Generació Velux incorpora 18 noves patents sobre la construcció de la finestra i 6 d'elles sobre el disseny.

Nova generació de finestres de teulada Velux
Nova generació de finestres de teulada Velux.

Amb la introducció del sistema patentat Velux ThermoTechnology, la nova generació de finestres de teulada millora les seves propietats d'aïllament fins a aconseguir un valor de transmitància tèrmica per a la finestra Uw d'1,2 Wm2/K (segons norma EN ISO 12567-2). Aquest innovador sistema inclou la incorporació de peces d'EPS HT400 en diferents punts del perímetre de les finestres. Es tracta d'un tipus especial de poliestirè resistent a altes temperatures i que és 3,7 vegades més aïllant que la fusta. En les finestres de poliuretà s'utilitza fusta tractada tèrmicament (TMT: Thermal Modified Timber), que conté un 50% menys d'H2O i aïlla un 24% més que la fusta sense tractar.

Més llum natural

Els marcs de les finestres són ara més fins i la superfície acristalada és fins a un 18% major. Això proporciona una major sensació d'espai interior i una mitjana de 21 minuts més d'il·luminació natural al dia a l'hivern, que és quan més es necessita.

Velux marca els nous estàndards quant al confort per als usuaris i la facilitat d'instal·lació per als professionals
Velux marca els nous estàndards quant al confort per als usuaris i la facilitat d'instal·lació per als professionals.

El nou acristalamiento de protecció solar deixa passar un 38% més de llum, mantenint el mateix nivell de protecció contra la calor.

Com el marc de la finestra és més fi l'aireador ocupa ara menys espai, però s'ha aconseguit que deixi passar el mateix cabal d'aire.

Més confort i disseny

Velux marca els nous estàndards quant al confort per als usuaris i la facilitat d'instal·lació per als professionals. La nova finestra Velux Integra incorpora un comandament a distància amb pantalla tàctil de maneig intuïtiu -similar a una tableta-, amb vuit programes d'il·luminació i ventilació preinstalados, així com la possibilitat de crear programes personalitzats. És la solució ideal per a finestres fora d'abast.

Tota la finestra té un nou disseny més estilitzat, amb perfils arrodonits i cargols ocults en l'exterior i una nova barra de maniobra a l'interior, realitzada en col·laboració amb el prestigiós dissenyador Jacob Jensen.

La nova finestra Velux Integra incorpora un comandament a distància amb pantalla tàctil de maneig intuïtiu
La nova finestra Velux Integra incorpora un comandament a distància amb pantalla tàctil de maneig intuïtiu.

Menys consum energètic

Velux presenta solucions pioneres per liderar la rehabilitació energètica amb productes d'alt rendiment i preu competitiu. Les noves finestres Velux redueixen un 20% les pèrdues energètiques a l'hivern (en comparació d'una finestra amb acristalamiento aïllant de la generació anterior) i dupliquen el rendiment tèrmic en substitució de les finestres de més de vint anys d'antiguitat. La substitució de finestres antigues per models de la nova generació en un habitatge de 100 m2 suposa un estalvi d'1,4 kWh/m2 any, en el consum d'energia primària per a calefacció i il·luminació de l'habitatge.

Detalli del pas d'aire

Detalli del pas d'aire.

Una solució integral amb la llegendària qualitat Velux

La Nova Generació Velux ofereix una solució integral amb la garantia de màxima qualitat certificada, que proporciona:

• La finestra intel·ligent per al benestar diari. Nova finestra Velux Integra amb 8 programes predefinits per al confort del dia a dia.

• La finestra panoràmica per augmentar la sensació d'espai i ampliar les vistes a l'exterior. Finestres amb obertura panoràmica fins a 45º.

• La finestra sense manteniment (de vernís), ideal per a ambients humits. Noves finestres proyectants en poliuretà blanc disponibles en més grandàries amb acristalamiento de Protecció Solar.

• La finestra silenciosa per a un somni tranquil. Velux Integra inclou una nova motorització silenciosa que redueix un 75% el nivell sonor de l'accionament.

• La finestra discreta per integrar-se en el patrimoni arquitectònic i millorar el rendiment energètic. La instal·lació enfonsada permet reduir 1/10 la Transmitància tèrmica de la finestra (Uw).

• La finestra de màxima eficiència energètica ofereix la màxima qualificació d'eficiència energètica a l'hivern i a l'estiu, amb l'acristalamiento baix emisivo de Protecció solar -Qualificació A***.

• La finestra modulable per donar regna solta a la creativitat. Facilitat de combinació de finestres, en qualsevol material de coberta, en instal·lació a nivell normal o instal·lació enfonsada, des de sol 20º de pendent de teulada.

• La finestra versàtil capaç d'adaptar-se a les diferents condicions climatològiques. Persianes, tendals i cortines aporten protecció i confort als usuaris, i milloren les, ja de per si mateix excel·lents, prestacions tècniques de la finestra.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

  • VEKASLIDE Hi-5

    VEKASLIDE Hi-5

  • Espuma PU-47p

    Espuma PU-47p

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Cerramientos y Ventanas

    17/09/2024

  • Newsletter Cerramientos y Ventanas

    10/09/2024

Enllaços destacats

Rebuild Rehabilita - NebextAsefave

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis